torsdag 8. september 2016

Mariusgenser til salgs

Mariusgenser til salgs

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Vi har resultater for Hjemmestrikket mariusgenser til de beste prisene. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Helt ny og ubrukt mariusgenser til salgs. Den ble dessverre litt for stor til meg. Fargene er muldvarp (gråbrun), naturhvit og gammelrosa. Jente på bilde er en størrelse small, så vil tro genseren er en størrelse stor M. Strikket i ullgarn. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.


Feminin modell med innsvinget liv og litt vid hals. Mønsteret er strikket med vrange masker. Håndstrikket mariusgenser i Drops merinoull. Genseren er håndstrikket, og helt ny.


Mariusgenser til salgs

Alle plagg i merinoull skal maskinvaskes med sentrifugering, dette for å beholde fastheten i plagget. Plagget kan vaskes på max grader og tørkes flatt. Den er stikket litt lang og går nedenfor rumpa. Mariusgenser til dame. Vi benytter rene materialer som bl.


Tradisjonelt og Tidløst design! Den er nystrikket og ubrukt, men ble rett og slett for liten til den som skulle ha den. Den har rett hals, og er strikket i Smart.


Mariusgenser til salgs

Ny håndstrikket mariusgenser i størrelse M. Ser at Sandnes Alpakka og Drops Karisma blir brukt litt om hverandre i prosjekter på Ravelry. Er det en annen garntype fra Drops som kan egne seg uten at oppskriften må trikses veldig med? Flere skatter fra arkivet er med. Vi vet de er populære og mange har ønsket et gjensyn med August genser og kjole, nå laget opp i litt større størrelser. Jeg har en stykk mariusgenser som jeg har bestemt meg for å selge.


Gavekort gåvekortene frå mariusgenser dame til salgs heiane storsenter kan brukes i alle våre butikkar, inkludert skeidar, elkjøp og jysk! Ja det har vært en god stund at det er strenge regler for strikking av mariusprodukter. Annonsen har utløpt og er nå arkivert.


Mariusgenser til salgs

Jeg har selv fått tillatelsen og strikker kun alt for hånd. Dresser, gensere, mobiletuier, og spesielt luer strikker jeg en god del av. Jeg kontaktet lillun for akkurat dette og merker alltid produktene med garantimerket før de legges ut til salgs. Velkommen til min blogg!


Jeg er en jente på år, som bor i vakre Vesterålen. Utdannet sykepleier, og jobber som det. Ved siden av bruker jeg mye av tiden på handarbei da for det meste strikking.


Jeg spinner også garn, men dette går litt i bølgedaler, da det er mye arbeid fra ulla er klippet av sauen til det er blitt en ferdig garnhespe. Passer nok ei lita, smal whippettispe evt hunder i ca samme størrelse. Siden øyemål er noe dritt og hunden min ikke er så liten allikevel, så har jeg en hjemmestrikka mariusgenser til salgs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg