fredag 2. september 2016

Dikt om kjærlighet til barn

Noen som sitter på slike dikt ? Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt. Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo. Når forelskelse blir til kjærlighet Og et forhold baserer seg på ærlighet Når man kan sitte sammen i stillhet Og tårer blir møtt med mildhet Da har man fått den største gave En kjærlighet som kan vare.


Dikt om kjærlighet til barn

Dikt om kjærlighet – av 30. Et lite barn i snøhvit drakt ble båret til sin dåp. Så kom den hvite luen på, velsignet av en hånd. De ønsket korsets tegn. Et barn med øyne himmelblå fikk med seg.


Vær ikke lei deg for lenge, for du vet, kjære, at ting forandrer seg, livet består av en serie av hendelser, og av og til må man finne en ny vei. En liten side med kjente og kjære sitater,kloke or dikt ,forfattere,lykke, kjærlighet ,sorg og barn. Vi tenger alle gode ord. Visste du at: Inger Hagerup er mest kjent som lyriker, og hennes dikt for barn er klassikere i norsk barnelitteratur.


Hun har også skrevet hørespill og gjendiktet Shakespeare og Goethe. Barn utsetter ikke til i morgen noe som kan forhindre dem. Her er noen vennskapsdikt:.


Vennskap er sterkere en du tror Et vennskap gjør livet lettere en du tror. En venn er til å stole på, hvor som helst når du trenger dem. Men av og til så kommer det onde mørke dager der du trenger en venn.


Dikt om kjærlighet til barn

Ekte vennskap måles ikke i gaver eller hvor mange venner man har. Utroskap og det å bli forlatt ensom er en test for enhver venn. Tilgivelse og kanskje et dikt om kjærlighet er en definisjon på mange vennskap for menn og kvinner. Ekte dyp kjærlighet dør aldri, men lever. Kjærlighet er forståelse og tilgivelse.


Her kommer noen nydelige dikt , satt med tåran i øyan når æi læste de alle sammen. Se bedre etter – se om du kan finne: et barn , en bru en mor, en kvinne! Se meg som sitter der innerst inne! De er MEG du må prøve å se – og finne!


Dikt om kjærlighet til barn

Dette diktet ble funnet i nattbordsskuffen til en gammel dame, på et engelsk pleiehjem – etter hun var død. De som har barn gir oss ofte den rosenrøde versjonen av hvordan det er å ha barn. Selvsagt er det fantastisk, men noen ganger kan vi kikke på noen sitater om barn for å lære litt mer om den egentlige hverdagen. Her finner du morsomme og søte sitater om barn og hvordan det er å leve med barn.


Finn et stort utvalg barnesitater nedenfor. Har valgt å bruke blogger til å samle og dele oppsamlede dikt og. Det er aldri for sent Fremtiden, det å bli forlatt, å akseptere at noen man er glad vender tilbake.


Dikt om kjærlighet til barn

Om kjærlighetssorg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg