onsdag 28. september 2016

Drømmetydning tenner

Tenner : Skjeve tenner betyr løgn, liten selvrespekt eller usikkerhet. Det samme gjelder hvis tennene faller ut. Den som har ”problemer” med tennene er den som vil lyve eller har liten selvrespekt.


Svelger du en tann vil du snart måtte innrømme du har sagt noe feil. I voksen alder derimot er det ofte andre drømmer som dominerer. Som for eksempel denne drømmen om tenner.


Jeg drømte lignende for et par uker siden. Bare i disse ukene så har det vært dødsfall. To av dem ei begravd ved siden av hverandre. Ingen av dem kjenner hverandre.


Men jeg drømte at tennene som lå i min hånd var tenner som i faktisk er plassert ved hverandre også i munnen. I det antikke Hellas brukte både Platon og Aristoteles drømmetydning , og i mer moderne tid har Sigmund Freud betraktet drømmene som veien inn til det ubevisste. Men nå er storhetstiden for den klassiske drømmetydningen forbi. Vitenskapen og forskere har vendt blikket mot drømmeland.


Kanskje det dreier seg om usikkerhet Hørte et intervju med en drømmetyder, og mange ganger var ikke de konkrete symbolene som var av størst betydning, men hvilke følelser du hadde i drømmen. Ifølge droemmetydning. Følte du hjelpesløshet?


Denne drømmen kommer gjerne i stressede perioder. Vi bruker jo tennene til å spise me eller til å bite fra oss. Mister du tennene i drømmen, kan dette være et bilde på at du ikke klarer å si fra, å sette grenser.


Du har kanskje sagt noen falske eller stygt ord og disse ordene kommer tilbake for å hjemsøke deg. Du rekker aldri toget eller bussen. Velkommen til dette nettstedet om drømmetydning. Skriv inn et or helt eller delvis, i søkefeltet eller trykk en bokstav i den alfabetiske indeksen for å få en klikkbar liste over drømmesymboler.


Drømmetydning - mistet en tann , da, kan være tap av. I dag, kjære lesere, vil vi vurdere et symbol på drømmer, som en tann. Eller rettere sagt, hans tap. Som drømmesymbol presenterer tenner vanligvis styrke eller virilitet eller selvfølelse, din oppfatning av eget utseende. Du kan kanskje være bekymret for å miste enten din styrke eller ditt utseende.


I enkelte kulturer tror man at dersom du drømmer at du mister en tann , så forutser det et dødsfall i nærmeste familie. Noen av drømmenes vanligste symbol er at man blir jaget eller at ens tenner faller ut. Dette kan bety, i følge synske spådamer, at man har lavt selvbilde.


Det kan også tolkes slik at du prøver å unngå hindre som har dukket opp på din vei. Dersom du drømmer at du flyr så kan det bety at du har det godt i livet ditt. Kom over en artikkel om drømmer i et britisk blad jeg kjøpte meg i Sardinia, og ble veldig inspirert til å skrive et innlegg om det. Jeg har også drømt den drømmen der man mister tenner , og det ofte. Men det er som regel det at tennene blir løse, og jeg ikke ser noe annet valg enn å trekke dem.


Når dere sier at det er mulig det betyr at jeg er redd for å miste noe kjært, så er det vel i grunn bare å sette seg ned å tenke hva det er. Tennene er et symbol på selvtillit, og så noe i det virkelige får deg til å føle at selvtilliten faller sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg