fredag 30. september 2016

Familiepark norge

Familiepark norge

I trygge omgivelser finner du splitthoppende glade barn og voksne som kan senke skuldrene. Her finner du et mangfold av aktiviteter og kan få nærkontakt med søte dyr på en ekte bondegård! Hos oss finner du Norges største samling av nordiske dyr med over forskjellige arter.


Familiepark norge

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Hardangertun Leirskule i Kinsarvik er ein av landets mest populære leirskule- og skuletur -destinasjonar. Me kan tilby spennande aktivitetar både i skogen, på fjellet og på Hardangerfjorden. Norge Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, øke nettstedssikkerheten og vise deg personlig tilpasset annonsering. Klikk her for å finne ut mer eller kontrollere innstillingene dine.


Andre aktiviteter er hoppepute, halmhopping, miniatyrgravemaskiner, kappkjøringsbane og diverse balleker. OVERNATTING Overnatting Nyt stillheten, opplev dyrene i sene kveldstimer og våkn opp med en nysgjerrig bjørn som nærmeste nabo… Mange ønsker å bruke flere dager i parken, og da er det muligheter for å overnatte både i og utenfor parken. Inne i parken har vi gammer rett ved rovdyrene. Lilleputthammer familiepark Hundervegen 41. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Rush Trampolinepark er norges kuleste trampolinepark, fornyelsespark og familiepark for store og. Bestill trampolinehopp eller bursdagsfeiring idag! Parken er en dyre- og fornøyelsespark, og ligger ved Trones langs E6. Hanen Ståle har forsovet seg og dere må kjøre gården rundt for å vekke alle. Barn elsker fornøyelsesparker.


Se oversikten nedenfor for å finne frem til spennende parker i Norge og en rekke andre land i Europa. Vi har derfor kun barnepriser på våre billetter. I Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer er det over attraksjoner og aktiviteter for små og store. I Eventyrslottet og Ivo Caprinos Eventyrgrotte kan dere oppleve våre kjente og kjære folkeeventyr. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Familiepark norge

Gratis avbestilling! Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Vi har innhentet priser fra familieparker i Norge. Disse familieparkene er selvsagt ganske forskjellige, både i størrelse og innhold.


Mikkel har sitt eige ferietun med leilegheiter, hytter og camping like ved Mikkelparken. Bredt utvalg og gode priser. Ingen bookinggebyrer. Familiepark og ferietun i Kinsarvik.


Superbilletten gjelder for ankomstdagen, under hele oppholdet og avreisedagen. I Foldvik familiepark skal alle ha det gøy på landet, uansett hvor gammel man er. Du har også egen fast track når det er kø ved inngangen. Bestiller du online gir vi deg nettrabatt på dagsbilletter.


Spar tid og penger ved å bestill online. Det er enkelt og raskt. Nettrabatt per billett. Kjøper du billetter online er du garantert inngang selv om det er fullt. Hallingdal og Numedal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg