tirsdag 13. september 2016

Clearblue graviditetstest pris

Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Kjøp på faktura i dag!


Clearblue graviditetstest pris

Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Men hvis du tror at du kan være gravi ønsker du å vite det helt sikkert så snart som mulig, og mange kvinner ønsker å ta en test tidligere enn dette. Gir nøyaktig resultat og viser antall uker siden unnfangelsen. Så, hvis du for eksempel forventer menstruasjonen den 15.


Bruk vår praktiske kalkulator for når du bør teste, for å finne ut når du kan teste med Clearblue Early Detection graviditetstest – ingen annen test kan gi deg tidligere svar. Ser du etter graviditetstest ? Her finner du graviditetstester fra Clearblue , RFSU og Valmed. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Les tester og omtaler før du kjøper.


Testen er enkel å bruke og kan benyttes opp til dager før forventet menstruasjon med nøyaktighet. Den er enkel å håndtere og mer hygienisk takket være lengre, buet håndtak. Clearblue graviditetstest er en ett-trinns graviditetstest som er mer enn nøyaktig fra den dagen menstruasjonen ventes.


Den bredere fargeendringsspissen gjør det lettere å ta testen, og den endrer farge fra hvit til rosa slik at man vet at man tok testen riktig. Finn tilbud på produkter fra Clearblue , RFSU, Testdig og mye mer. Testene finnes å få kjøpt på apotek, i enkelte dagligvareforretninger og på nettet. Som utgangspunkt skal alle testene vise resultat ved en viss hormonmengde i urinen.


Clearblue graviditetstest pris

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Testen er rask, enkel å bruke og kan testes med når som helst på dagen. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Fra kr pr stk. Godkjente graviditetstester for profesjonelle og hjemmetesting. ISO, FDA og CE godkjent. Norsk bruksanvisning følger med graviditetstestene.


Clearblue graviditetstest pris

Les mer om graviditetstester, og hvilken test du skal velge. På den måde kan du ganske tidligt tage en graviditetstest fra Clearblue og den fortæller dig i klar tekst, om du er gravid eller ej. Hos Vitusapotek finner du trygge og sikre graviditetstester med over nøyaktighet.


Clearblue digitalt graviditetstest med veckoindikator är mer än säkert från den dag då menstruationen förväntas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg