onsdag 7. september 2016

Babytepper strikk

Babytepper strikk

Kjøp babytepper hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse.


Babytepper strikk

Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Like fullt – vi håper du finner. Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes. Vibbedille Tananger, Rogalan Norway HEI!


Eg heter Vibeke, er fra Stavanger, gift med Ali, sammen har vi Amira på og Jr på 14. Elsker å strikke og gjør det stort sett ALLTID! BABYTEPPER Et nydelig bitte lite menneske som vi vil bare alt det beste for.


Babytepper strikk

Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent. Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett, strikket i våre gode merkegarn. Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis. Baby pleddet som jeg har strikket måler omtrent 70x6kcm. Fordi babyer vokser fort så kanskje ønsker du å strikke det større.


Strikk samme bord (kant) rundt teppet men legg opp flere masker. Teppe: Legg opp 1m på p nr. Pass på å stramme tråden i beg av hver p. Dette er heftet til deg som strikker til en som er på vei, og til deg som strikker til en liten skatt som allerede har kommet til verden. Tradisjonen tro kan du lage et helt spesielt sett til turen du tar fra.


Velkommen til DROPS Design! Strikk et lekkert babyteppe i rettriller. Her finner du mer enn 120. Babyteppet strikkes diagonalt som gir et fint uttrykk og gjør det morsomt å strikke.


I dette heftet har vi samlet oppskrifter på vakre og praktiske babytepper i lamull. Kolleksjonen består av tepper i ulike teknikker og varierende vanskelighetsgrad. Neste gang vil jeg nok bruke et litt tykkere garn, og evt øke avstanden mellom hjertene litt. Da blir det ikke så mye arbeid og teppet blir ferdig litt fortere #128578; Edit: Denne versjonen av babyteppet finnes her. Har strikket og heklet mange babytepper den siste tiden.


Jeg får aldri nok av bestemor ruter, synes det gjør seg utrolig godt. Dette enkle babyteppet i økologisk ull er både teppe og kosepose i ett! Utslått er det et vanlig teppe – brettet og knyttet blir det en lun kosepose. Hver uke fødes noen for tidlig, og noen mister mor ved fødsel.


Det er enkelt å strikke – selv for nybegynnere. Sykehuset har ikke kuvøser slik som på norske sykehus, og noen får ikke nærkontakt fra mor, så de må pakke inn barna i hjemmestrikka gaver fra oss som kommer på besøk. Flotte tepper til baby, både vogntepper, ulltepper, krabbetepper og kosetepper.


Rask levering, fast frakt. Gjenta disse omgangene. Etter slike rapporter strikker jeg omg rett i en annen farge.


Nå skal jeg strikke litt mer her på flyplassen mens jeg venter på flyet tilbake til Oslo. Baby oppskriftene har Målfrid oppskalert fra utvalgte dukke oppskrifter på hennes dukkestrikk nettsted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg