onsdag 14. september 2016

Tabelltrekk 7121

Enten etter tabell (tabellkort) eller prosent (prosentkort). Systemet består av ulike tabellnumre som gjør at også forventede tillegg og fradrag blir lagt til i beregningene. Hensikten med tabelltrekk er å sørge for at du betaler nok skatt gjennom hele året, slik at du unngår å få baksmell på skatten. De fleste har tabelltrekk , i tillegg til en fast prosent som trekkes av biinntekter og overtid. Det ble skrevet ut 2. Anne Kirkhusmo fra Skatteetaten.


Jeg forbeholder meg INGEN rettigheter. Du trenger ikke nytt skattekort for å forhøye skatteprosenten. Du kan bruke både BankID og MinID. Betydningen av rentefallet.


Noen som tør å tippe hvilket tabelltrekk jeg ender på? Denne siden går under lisensen cc by-sa 3. Når jeg går inn på skatteetaten for å se på skattekortet mitt, og endrer fra tabell til prosenttrekk, går skatten ned fra til. Jeg har nå fått se lønnslippen for januar-lønnen. Hvordan kan dette ha seg?


For arbeidstakere som kun skal være ansatt kort tid (eks. uker), og hvor lønn og fradrag kan sannsynliggjøres når det søkes om skattekort, skal det være mulig å be om skattekort med prosenttrekk. Er det noko du lurar på i løpet av helga, ta gjerne ein tur innom sk. Der finn du svar på det meste om skatt. Ha ein strålande helg alle saman, vi er tilbake måndag klokka 9. Ubezpieczenie społeczne.


Her finner du hele forslaget. Pracownicy niebędący rezydentami w Norwegii i pracujący w norweskiej części szelfu kontynentalnego, objęci są obowiązkowym ubezpieczeniem społecznym na równi z pracownikami pracującymi na lądzie w Norwegii. Skattedirektoratets arbeidsgiverhefter er. Ved tabelltrekk i pensjoner, livrenter, attføringspenger, vartpenger samt lønn mv til arbeidstaker som fyller år eller mer i løpet av inntektsåret, som det skal svares trygdeavgift av etter lav sats, skal det for månedspensjon mv ( halvmånedspensjon se § i forskuddstrekkreglene) trekkes etter den særskilte månedstabell for PENSJON.


Tabelltrekk når det er utbetalte forskudd på lønn eller godtgjørelse 19.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg