onsdag 14. september 2016

Morsomme måter å fortelle at man er gravid

Disse ti måtene å fortelle gladnyheten på blir ikke glemt med det første. Har dere forslag til hva som kan være en morsom måte å fortelle att man er gravid på? Både å fortelle til mannen, og også til besteforeldrene, og andre? Vil gjerne ha mange kreative forslag!


Den dagen jeg fant ut at jeg var gravid igjen, ville jeg overrumple mannen min ved å fortelle nyheten når han kom hjem fra jobb.

På nettet kan man kjøpe trøyer hvor det står “jeg skal bli storesøster”, men siden jeg ikke rakk å kjøpe en laget vi den likeså godt selv, forteller Veronica. Morsomme måter å fortelle at man er gravid ! Lineeey Forelsket i forumet. Synes det finnes s mange forskjellige morsomme mter fortelle at man er gravid p. Finnes det noen andre, morsomme , men kreative mter fortelle om graviditeten p? Jeg har kjpt myk start til min mor men henne har jeg egentlig fortalt.


Noen som har morsomme , koselige, sprøe måter å fortelle at man er gravid på?

Selv om du bobler over av glede og brenner etter å fortelle om det, venter mange uker før de forteller det til andre enn den vordende pappaen og kanskje den nærmeste familien. Gravid : Kreative mter fortelle at man er gravid - 9. Du fortjener uansett bli spurt fr hun forteller om svangerskapet. Hun forteller at hun saumfarte nettet etter kule mter fortelle om graviditeten p og fant til.


Tema og tips til fordypningsoppgaven i norsk skrive romaner i dagbokform er en. Sv: morsomme måter fortelle om graviditet ? Når jeg fortalte det til min far, som jeg mente var litt viktig siden jeg bare er år gammel, så dumpa jeg tre ting i fanget hans på en gang :P Pappa, jeg har noe jeg må diskutere med deg. Så alle får fortelle den gode nyheten på den måten som er riktig, fin og morsom for dem :). For å få tiden til å gå kan du planlegge en måte å røpe nyheten til familie og venner på som er litt.


Kilde benyttet: pinterest. Mange deler nyheten på sosiale medier i dag. Og med få tastetrykk vet hele verden at dere skal bli foreldre. Den store nyheten kan fortelles på så mange måter.


Her har du kreative måter å fortelle om graviditeten: 1. Er gravid for første gang! Er komt til uke 1 så tenker å fortelle det til nærmeste familie snart!

Søsteren min har nylig fått en baby, så foreldrene mine har nettopp blitt besteforeldre for første gang, mens svigerforeldrene mine ikke har noen barnebarn. Jeg merker jeg er litt nervøs for å fortelle det (selv om jeg vet alle blir glade). Jeg er nå i uke 1 snart 1 og vi ønsker snart å dele med alle at vi venter barn.


Vi er ikke så tradisjonelle hehe. Vi tenkte kanskje å si det gjennom et. Det er alltid vanskelig å forberede seg til hvordan man skal fortelle det hele til de vordende besteforeldre, det samme var tilfelle for vår del. Vi var begge studenter på denne tiden, og man kan med trygghet si at verden snudde seg opp ned med det samme. Har noen noen morsommer måter å fortelle at man ergravid på?


Hvordan fortelle at man er GRAVID ? Er ikke gravid ( enda), men må begynne tenke litt på det. Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid. Er det noen som har tips til noen kreative og morsomme måter og fortelle om graviditet til familie og venner?


Her er flere originale måter å offentliggjøre graviditeten på. To store og en liten. Her kan man bruke mye mer enn sko selv om det er et veldig enkelt valg.


Det viktigste er å velge noe som finnes i flere størrelser. Finnes det litt morsomme , annerledes måter å stimulere han på enn bare suging og runkin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg