tirsdag 20. september 2016

Kjøttpai oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Hvis du lar stjerneløken ligge i varmt vann ca. Denne paien kan du fint lage med bare hakket løk, dersom du ikke har vårløk eller småløk. Oppskrift på herlig vegetar middagspai med stekte grønnsaker. Pesto og mozzarella setter deg i italiensk stemning.


Pai passer fint å severe til både lunsj og middag, og når du får venner på besøk. En av de mest kjente rettene i Canada er tourtière. Vær obs på at det finnes like mange variasjoner av oppskriften som det er bydeler og kokker i Quebec. Det er en kraftig kjøttpai.


Kjøttpai oppskrift

Nydelig kjøttstuing toppes av fyldig potetmos og gratineres i ovnen med et dryss parmesan på toppen. Jeg har laget to varianter av denne oppskriften. Vil du ha ekstra smak kan du tilsette litt rødvin. Scouse - den engelske versjonen av lapskaus er en elsket tradisjonsrett og klassisk pubmat i Storbritania.


Denne versjonen er oppgradert til en pai, men under det sprøstekte laget med butterdeig finner du en herlig lapskaus med saltkjøtt, saus og grønnsaker. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Denne kjøttpaien er kanskje ikke en klassisk pai i den forstand at det hverken er paibunn eller paideiglokk.


Det den derimot har er et lokk av søtpotetmos som gjør den ekstra saftig og god. Lag gjerne dobbel porsjon av kjøttsausen og frys ned. Den egner seg godt i både lasagne og som pastasaus.


For det første er oppskriften italienskinspirert og for det andre inngår det beste av norske råvarer. Kjøttpai med mais (Pastel de choclo) (Chile). Ha kjøttet og løken i en gryte. Ha i griljermel og krydder.


Kvalitetsråvarer til spennende, sunne og smakfulle måltider. Mange flinke folk, og MYE god mat. Pai med kjøtt kokt i rødvin så helt fantastisk ut, og måtte prøves. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Dagens oppskrift på Godt er denne digge paien.


TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg