fredag 30. september 2016

Billig middag for 2

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Alle fortjener en smaksrik middag!


Her finner du forslag til ferdige ukemenyer.

Finn billig middag for nå på Kensaq. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka?


Ta deg tid til å se litt på de forskjellige rettene og du vil se at mange lett kan skaleres ned til én porsjon eller halveres, slik at du lager to middager og har ferdig middag til neste dag. Eller du kan bruke opp ingrediensene du har igjen fra den ene dagen til å lage en ny middag dagen etter. Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4.

Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager. Hell av vatnet på maisen. Del squashen i to på langs, og så kvar halvdel i to på langs. Kutt stengene i bitar slik at dei blir som ein slags trekantar. Finkutt løk og stangselleri og sett til side.


Kok opp rikeleg med vatn til pastaen. Slik lager du kjapp og billig hverdagsmat. Med rødbetburgere kan du lett slenge sammen en kjøttfri middag til én. Lag middag til under 50-lappen.


Tipset er å gjøre ett stort innkjøp på mandag, og deretter bruke de samme ingrediensene utover i uka. Dermed sparer du mye penger og du slipper også å bruke mye tid på å gå i butikken hver dag. Nå gav jeg meg selv følgende utfordring: Lag syv middager til fire personer for 5kroner.


Billig mat er alltid populært. Jeg hadde gjerne makaroni med ketchup til middag jeg, da jeg var på mitt fattigste (med eller uten ost). Evt ris med brun saus.

Men dette er jo ikke så spennende (men faktisk ikke så ille, hehe). Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Jeg antar at mange studenter tenker likt nå også: mye mat til lav pris.


Og så er det jo kjekt om det smaker skikkelig godt også. Her kommer noen forslag fra meg! Husk at alle oppskriftene her er beregnet til personer, så skal du lage middag bare til deg, må du redusere alle målene. Fisk: Minimum -dager per uke.


Velg gjerne laks minimum en dag per uke. Dette er både billig og sunt, og viktig for å dekke kroppens behov for vitamin D og omega-fettsyrer. Fiskekaker og fiskeboller er billig og sunn mat som de fleste barn er glad i. Velg helst dem med høyest mulig fiskeinnhol men her må du sammenligne prisen også. Tre middager til snaue 50-lappen.


Er du usikker på hva du kan lage til middag til en billig sum? Serigstad forteller at hans favoritt retter er hjemmelaget grønnsakswok, blomkålsuppe og gulrotsuppe med chilli. Disse koster rundt kroner dersom du har de vanligste basisvarene hjemme på kjøkkenet. SUNT OG BILLIG : Linser både metter og er sunt og billig.


Og ikke minst - det smaker godt. Enkel linsesuppe Kok 2gram linser i en gryte sammen med gulrøtter, løk, hvitløksfed liter grønnsaksbuljong og spiseskje finhakket ingefær til det er mørt. Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa?


Det der er kanskje billig for en familie, men som student hadde jeg gått konk på de rettene der. Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig ! First Price produkter er gull. Har selv til tider levd flere uker på kun Bunnpris Kneip og FP syltetøy til frokost, middag og kvelds.


Man kan lage god hjemmelaget mat uten å blakke seg helt. Som tidligere alenemor som måtte snu på krona lærte jeg meg å lage rimelig mat. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg