mandag 5. september 2016

Sminketips blogg

Se og kjøp over 7luksusmerker. Gratis frakt, rask leveringstid og dagers returrett. Stort utvalg av sminke til lave priser hos Luxplus.


All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS.

Så over til det produktet som har skuffet meg aller mest. De fleste har vel sett dette serumet på Instagram? Veldig mange influencere bruker dette, og ikke minst reklamerer for det. Jeg ble derfor dødsglad da jeg fant denne på Sephora i LA.


Tørrshampoo er virkelig i vinden om dagen og dette ikke uten grunn! COLAB har kommet med mange fantastiske tørrshampoer og jeg har vært så heldig å få testet noen av dem. Jeg har tusenvis som leser bloggen min hver eneste uke.


Jeg blir så glad og ser at lesertallene stiger i takt med energien min.

På Klingels blogg kan du lese om sminketips for moden hud. Det er noe med fokus…. Make-up-artisten Linnea Thelander viser deg tips og triks for den perfekte looken.


Jeg beklager mitt lille blogg -fravær, det har rett og slett ikke vært tid. Slik sminker du deg etter etter Ikke gå i sminkefella: Oppgrader makeupen med alderen, og få et bedre resultat! Sminke er hobbyen min, og jeg er ikke utdanna makeupartist. Jeg føler likevel at jeg kan ganske mye. Jeg har vært igjennom de fleste sminke-fasene, og har på noen tidspunkt vært skikkelig stygg.


Som oftest tar jeg avstand fra “drama” i bloggbransjen fordi jeg ikke gidder å bruke tiden min på negativitet. Ja, jeg er heldigvis blitt ganske harhudet etter mine snart år som blogger fordi jeg har vært i mange stormer. Alltid bruk en foundation kost til å påføre foundation. Når man bruker svamp er det mye av foundationen som går ned i svampen, og derfor mister du mye der.


Pluss at en svamp gjør at dekkevnen på foundationen blir dårligere. Alltid ha foundation, rouge, pudder og concealer i riktig farge. Et lite tips til dere som sminker dere!


En veldig lett måte å få kviser og urenheter på er om du vasker sminkekostene dine for sjeldent.

Stina Blogg 290views. Kjæresten min PelleK sminker meg! Boyfriend does my makeup TAG! Sminketips - gilmakeup - I dag fikk jeg kjempe lyst til starte dagens innlegg med noen nye sminketips.


JULEBOR SMINKE - GilMakeups beste sminketips til julebordet 4. Bilder av sminketips blogg Makeup er s mye mer enn bare sminke, brunkrem og se flott ut. Hvordan sminke huden perfekt - 28. KICKS har et stort utvalg av sminke og makeup og er Nordens ledene skjønnhetskjede.


Du är jättebra på att visa hur man gör frisyrer i dina videoinlägg #128578; Fortsätt så! Noe av det jeg syns er morsomst før jeg skal ut er å stelle meg, hvertfall hvis man steller seg sammen med andre. Jag följer din blogg ! Er det blogg -trutemunnen du tar bilde av?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg