mandag 5. september 2016

Barne kaker

Perfekt til barnebursdager. Gled barnet ditt og alle de små og store gjestene med festlige bursdagskaker! Her finner du oppskrifter på morsomme kaker formet som tall, fotballbane, sjørøverskute og fargerike og kule cake pops. Trenger du en fin barnekake til barneselskap eller barne bursdag?


OBS: Ved bestilling av kun én kake må kaken hentes selv.

Sjekk også ut dåpskakene våre. Alle Allergivennlig Andre kaker Barnekaker Bløtkaker Bryllupskaker Designkaker Fromasjkaker Kringler Marsipankaker Sjokoladekaker. Legg igjen en kommentar Avbryt svar.


Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Jeg synes designen er så søt, er inspirert av kaker jeg har sett på nettet. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.

Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri. Vi hadde bursdagsbarn i hus forrige uke, og minstesnuppsi ønsket seg enhjørningkake. Selve kaken er tre sjokoladekakebunner på cm.


Da ble det endelig Påske igjen og på tide å lage noen søte påskekaker og annet godt. Bestill din favorittkake her! Sist søndag laget vi sjokoladekaker til barn på timer…. Det var ikke helt enkelt i et varmt telt.


Jeg må inrømme at jeg ble litt stresset over klokken som gikk alt for kjapt i forhold til de varme kakebunnene, og marsipanen som ble bløt. Skyfri himmel, og muligheter for å få litt farge på denne vinterhvite huden. For en fantastisk påske! Det er fantastisk med slike dager hvor man er invitert et set på lunsj og et nytt på middag.


Tusen takk for fantastisk kake og makroner. Den ble bedre enn vi noensinne kunne drømt om og smakte helt himmelsk! Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere.

Endelig har jeg forsøkt meg på en Unicorn-kake, eller enhjørning som det heter på norsk. Det er en veldig populær kake blant både barn og voksne, og den kjennetegnes ved å være høy med mange ag samt ha en flott og fargerik manke med gullhorn og ører. Annonse: Slikkepott.


Dare to love yourself as if you were a rainbow with gold at both ends. Men også til andre festlige anledninger der du har lyst til å imponere med en stor, glad og fargerik kake, er denne kaken perfekt! Den perfekte fotballkaken til bursdagsbarnet. Regnbuekaken består av kakelag som farges i regnbuens farger. Langpannesjokoladekake med grønn gressmatte laget av kokos, lakrislisser til mål og seigmenn som spillere.


Garantert suksess i ethvert bursdagsselskap, eller kanskje for å feire kampseieren? Leter du etter den perfekte kaken for bryllup, dåp, konfirmasjon eller bursdag? Stavanger Conditori har det!


En blogg om kakedesign. Lite sier anledning som en stor og flott marsipankake. Uansett om det er bryllup, dåp, bursdag eller kun feiring av hverdagen så gjør det seg med en pent pyntet kake midt på bordet. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake.


Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg