fredag 23. september 2016

Dåp servietter

Pinatas til feiringen? Finn festdekoret til ditt party. Stort utvalg farger og former! I alle farger og fasonger. Alt til restauranten - webbshop!


Dåp servietter

Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Vi har et stort utvalg servietter , ensfargede, med preget mønster og med mønster.


På denne siden har vi kun lagt til et utvalg av de serviettene som brukes mest til dåp , navnefest og babyshower. Festen Starter Hos Oss - med servietter , bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup. Her finner du enkle instruksjoner på hvordan du kan brette servietter til dåp og navnedag. Det er instruksjoner på: Enkelt seil. Våre servietter med peronlig trykk til dåp og selskap er veldig populære og gir en skikkelig wow-følelse.


Dåp servietter

Velg mellom servietter i en mengde ulike farger og størrelser. Du velger senere om du vil ha et søtt symbol, barnets navn og dato eller en helt egen layout trykt på din serviett. Servietter til konfirmasjon, dåp , bryllup og hverdag. I farger fra hvit til rød!


Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Kaffeservietter: 25xcm. Lunsjservietter: 33xcm. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Dåp servietter

Sprell har klassiske dåpsgaver. Mye fint og stort utvalg - kjøp nå! Fine servietter som passer godt til dåp , konfirmasjon og bryllup.


En vakkert brettet serviett legger et dryss av visuell stil til ethvert festbord. Se hvilken stil som passer deg. Vi har alt fra det personlige innbydelseskortene til de matchende dekorasjonene og tilbehøret, mange med eget trykk og design. Vår lokale kundeservice er klare for å hjelpe deg med din bestilling.


Dåp servietter

Lekker dåpspynt: fra baking til servietter og pynt til lokalet! Vimpler, lanterner og ballonger har blitt mer og mer populært og vi anbefaler å gå for noen myke pastellfarger til barnedåpen. Vimpelbannere kan være en perfekt måte å dekorere veggene i lokalet og skape riktig stemning.


Eksklusive personlige servietter med eget trykk, tekst og motiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg