fredag 2. september 2016

Spedbarn slim i halsen

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Den vanligste (og veldig ufarlige!) årsaken til slik surkling hos spedbarn er en viss grad av bløthet i strupehodet og øvre del av luftrøret hos noen barn. Brusken som stabiliserer de øvre luftveiene er noe bløtere hos disse som fører til at det både blir en slik surklelyd og at slim fra luftveiene samle som fersterker lyden.


Når barn smittes av RS-virus, får de ofte hoste og katarr med seigt slim , de kan miste matlysten og ikke ville spise eller drikke. Spedbarn kan få pusteproblemer og i verste fall pustestans. Infeksjoner med RS-virus er vanligvis mer alvorlige enn vanlige forkjølelser, og de varer som oftest lenger, opptil én måned. Jeg har en sønn på uker som surkler og harker mye, spesielt om natten.


Virker som han har mye slim i halsen. Dette ser ut til å plage ham, og påvirker både hans og min søvn. Vet at surkling er vanlig hos babyer, men det blir bare verre og verre.


Er det virkelig ingen ting man kan gjøre? Det kan komme fra nese, bihuler eller fra bronkien, sier Olav Kåre Refvem, spesialist i lungesykdommer og indremedisin ved LHL-sykehuset i Gardermoen. Mange opplever å få mye slim i halsen etter å ha spist eller drukket mat, men det er ikke nødvendigvis all mat og drikke man reagerer på.


En høy slimproduksjon fører ofte til sjenerende hosting og harking, noe som igjen vil slite på hals-og svelgsystemet. En innsender sier at det er en enkel ting som kan hjelpe mot en hals dom er full av slim. Slim i halsen er ganske så ubehagelig.


Her er det flere tips. Les mer om slim i halsen. Forkjølelse spedbarn. Begynner å bli så lei nå. Cystisk fibrose er det nok ikke.


Det har blitt verre og verre, og det plager meg utrolig mye. Det er som en klump av slim som sitter fast nedi halsen , og kribler og er helt ekkel. Det verste er at det blir MYE verre etter at jeg har. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands!


Men om du etter en viss tid begynner å hoste grønt slim eller at snørret blir grønt, betyr ikke dette at du trenger antibiotika. En studie utført av Public Health i England viser at prosent av befolkningen tror at antibiotika hjelper hvis snørr og slim i halsen er grønt. En annen årsak til hoste uten luftveissykdommer er helminthiasis.


Larver av noen typer ormer, som utvikler seg i et barns kropp, kan passere gjennom lungene. Under hosting, passerer de, sammen med slim , inn i mage-tarmkanalen og når dermed tarmene. Vær også oppmerksom på at årsaken til tørr hoste hos spedbarn kan være for tørr luft i. Trøske er vanligst hos spedbarn fordi immunforsvaret deres ikke er fullt utviklet. Hoste hos spedbarn.


Svekket immunforsvar er ofte årsaken til tilstanden hos voksne. Trøske kan oppstå på tungen, tannkjøttet, på innsiden av kinnene, på ganen eller i halsen. Barn har ikke ferdig utviklet immunforsvar og blir lettere forkjølet enn voksne. En forkjølelse gir normalt tett og snørrete nese, hoste og vond hals.


Barn får også ofte feber, søvnvansker og lite matlyst når de er forkjølet. Ved slimhoste er det avgjørende at du drikker vann jevnlig i løpet av dagen, slik at du får skylt bort slim som sitter i svelget. Hvis det ikke er nok finnes det reseptfrie slimløsende legemidler som kan forsøkes, men effekten av disse er ikke godt dokumentert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg