tirsdag 13. september 2016

Bolleoppskrift matprat

Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat. De med cølaki kan få ferske og saftige boller. Her er oppskriften på en glutenfri bolledeig som har både kesam og gjær, men som bruker fiberhusk og glutenfritt mel. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Denne hvetebaksten er så sinnsyk god. Store, luftige og litt seige boller som smaker fantastisk godt. Jeg må bare si at det er kanskje de beste bollene jeg har spist, hehe.


I beskrivelsen av bollene stod det at de blir like lette og luftige som kjøpeboller. Jeg ble nysgjerrig da jeg leste oppskriften, for både ingrediensene og fremgangsmåten er litt annerledes enn ved vanlig gjærdeig. Blant annet lages deigen med melis i stedet for sukker, og væsken skal gis et oppkok. Oppskrifter til alle anledninger!


Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Slipp barna løs på kjøkkenet! La barna lære å lage mat med nettstedet MatStart.


Her finnes det enkle, gjennomarbeidede oppskrifter på frokoster, etter skoletid-retter, middager og kosemat. Nå er det snart fastelaven og i den forbindelse trenger jeg en god bolleoppskrift. Noen som har en konge oppskrift å være av med?


Her får du luftige og saftige boller som kan spises som de er, eller så kan deigen brukes til annen søt gjærbakst som kanelboller og skolebrød. Deigen blir minder seig om man bruker mer mel:) Selv brukte jeg gram gjær, funket bra det å. Deigen inneholder en god del smør, melk, sukker og egg og gir KNALLGODE BOLLER! Pynt bollene gjerne med dryss av perlesukker på toppen. Er du misfornøyd med bollebaksten og synes bollen blir kompakte og kjedelig? Prøv vår oppskrift med både gjær og litt bakepulver i deigen som gir luftige og fristende boller.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat! Tilberedning2grader ca. Disse fantastiske bollene blir lette og luftige som ingen andre!


Både ingrediensene og fremgangsmåten er litt annerledes enn ved vanlig gjærdeig, blant annet ved at deigen lages med melis i stedet for sukker, og ved at væsken skal gis et oppkok før den avkjøles til lunken og blandes med gjæren. Det fine med denne gjærdeigen er at den ikke må heves før man triller ut bollene, men til. Et dryss av melis på toppen og de blir helt uimotståelige. Fyll de saftige bollene med smaken av kanel og sukker. Disse hjemmebakte bollene egner seg også veldig godt til å fryse ned.


Dermed har du noe godt på lur dersom du skulle få overraskende besøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg