torsdag 15. september 2016

Tapas wraps

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Typisk for tapas er en blanding av oliven, smakfulle oster og småretter som melon med spekeskinke.


I hjemlandet Spania serveres ofte tapas som gratis tilbehør til aperitiffen før middag. I mange andre land har tapas blitt en egen kokekunst der restauranter serverer forskjellige spanske småretter som til sammen blir et helt måltid. Tapas er perfekt når du skal servere mat til mange. Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i forveien.


Wraps med spekeskinke, kremost, salat og løk er kjempegodt. En lettvint rett som kan serveres til lunsj eller som en tapas rett. Prøv en av våre populære tapaser!


Tapas wraps

Fristende lefseruller med kremost, egg og skinke. Wrapsene er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten. Med tapas på menyen vil du som vert få muligheten til å være gjest i ditt eget selskap! Forbered det meste før gjestene kommer, eller be gjestene ta med seg en rett hver. På den måten kan man stresse ned og bare kose seg når det er tid for mat.


Denne enkle retten smaker utrolig godt og er like enkel å lage. Det tar det max minutter før du kan servere. Mat som kan spises med én hånd kan være praktisk både på tur og i selskapslivet. Lise Finckenhagen har oppskriften på lekre wraps med spekeskinke, avokado og jordbær. Du kan fylle wraps med både fettsyrer, proteiner og plantestoffer kroppen trenger og oppnå mer energi, bedre konsentrasjon og en behagelig effekt på humøret.


Tapas wraps

Med wraps kan du raskt trylle frem både mellommåltider og lunsjpakker med fullverdig næring, samtidig som det er lett å lure inn litt mer bladgrønt i slike måltider. Lefse med laks og ruccola- suveren til matpakka, skoleavslutninger, tapas og kveldsmaten. Rullade er lett å lage som passer til koldtbordet, nistematen, tapas og til kveldsmaten. Men hva ligger i begrepet tapas , er det en matrett, ett tilbehør, ett måltid eller en tradisjon? Les mer om denne saken.


La deg friste av våre deilige oppskrifter på wraps. I dag vil jeg dele en godbit som er. Proteinrike wraps med kylling og cottage cheese-dressing. Sunn og god snacks om passer perfekt til f. Når du lager snacks selv får du bedre smak, mindre usunt fett og mindre salt.


Tapas wraps

Det er tre positive ting på en gang det! Kilde: Ernæringsfysiolog Tine Sundfør. Regn omtrent 5g – 6g mat per hode, og topp heller opp med rikelig med godt brød eller foccacia om du skulle være redd for å lage for lite mat. Hva du velger å fylle wrap -en med er egentlig helt opp til deg.


I oppskriften har vi brukt kyllingbryst, men det går også an å bruke grillkylling, kalkun eller skinke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg