torsdag 15. september 2016

Gråve vitser

Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre. Nedenfor finner du mange frekke vitser og vitser på kanten. Alle Barna vitser er legendariske i skolegården, skapt for å få folk til å føle seg utenfor.


Her finner du kun de groveste Alle Barna. Nyeste artikler – Guttene skal utvikles, og da kan vi ikke hoppe over vitale trinn. Podkast: Han leder den norske datasikkerhetens høyborg. Denne var ikke bare grov ,. Enda flere grove vitser – del 3. Kan du synonymene til pedofili, homofili, og nekrofili? Vi har både stygge og på kanten, samt korte grove vitser som passer best til voksne.


Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser , og vil veldig gjerne lære flere. Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. En mann var på stranden med sin lille datter. Det var veldig varmt, så han bestemte seg for å sole seg naken. Mens han lå der spurte datteren hva det der var og pekte ned mellom farens lår.


Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser. Vitser i mange ulike kategorier.


Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Dette er skikkelig god humor. Håper du liker dem og ikke synes disse vitsene er for grove eller er over kanten.


En jeger satt på en bar og skrøt. Jeg kan gjennkjenne alle dyreskinn , og alle skuddhull! De andre gjestene skulle sette ham på prøve, han fikk bånd foran øynene, og et skinn i hånden.


ENKELTE AV DISSE VITSENE ER KANSKJE LITT PÅ KANTEN,SÅ HVIS DU IKKE LIKER DETTE,BØR DU KANSKJE SKIFTE SIDE 裸-Hva er det verste med den økende arbeidsløsheten? Del vitsene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. En far spurte sin datter, hva hun ønsket seg i julegave. En lillebror, svarte piken.


Gråve vitser

Til alt hell skjedde det, at moren nettopp julaften kom hjem fra sykehuset, hvor hun hadde født en liten gutt, så alle var glade. Petter Northug, unntatt Jørgen, han elsket Marit Bjørgen. Alle barna vitser i bøtter og spann! I tråden Humor over streken har det dukket opp en og annen godbit av det mer onde slaget.


Jeg skulle akkurat til å poste en til der, før det slo meg at vi kanskje burde ha en tråd for disse. Har du noen fine vitser som går på bekostning av noen eller på noen annen måte er slemme og ikke for pyser. Det finnes alle slags typer vitser. Noen vitser er grove , andre er slemme, noen er grisete, andre igjen er helt på kanten.


Gråve vitser

Vi har allebarnavitser, blondinevitser, eldrevitser, selvsagt har vi groviser, morsomme bilder og slemme bilder. Ser du etter grove alle barne vitser , anbefaler vi et besøk til grove - vitser. Mora di er så feit at når hun går på stranda synger hvalene we are family. Morra di er så feit at.


En doktor hold et foredrag om næring hos det lokale biblioteket. Han sa Hva vi putter i oss er nok til å drepe de fleste av oss som sitter her. For eksempel, rødt kjøtt er forferdelig, sukker fører til høyt blodsukker og fett gir hjerteproblemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg