tirsdag 22. mars 2016

Bilstol test 2014

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Hvor romslige de er, hva maksvekten er, og hvordan de forankres i bilen. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet.


Bilstol er en viktig investering for en barnefamilie. Plus Test er en frivillig test , som betales av produsentene. Selv om disse produktene er mye testet, handler testene fra europeiske testlaber stort sett om sikkerhet. I denne testen ønsket vi å finne ut mer om de andre tingene vi er opptatt av med bilstoler, som komfort og praktisk bruk. Vær obs på at barnet må ha vokst ut av beltestolen (se ordforklaring i infoboks) før det kan gå over til å bruke bilpute i stedet for bilstol.


I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris. Den har også kun én test som grunnlag for totalscoren, men den er anbefalt av. Cybex Aton Q med belte-base. Her har vi samlet en oversikt over de bilstolene som har gjort det best i test.


Blant disse finner vi sju beltefestede modeller, hvorav seks kan brukes til barnet veier kilo. Produsenten har imidlertid laget en egen rent bakovervendt utgave. Maxi-Cosi 2wayPearl er i utgangspunktet en kombistol.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Bäst i test anser de att BeSafe iZi Plus är.


Det är en bakåtvänd bilstol som har alla de egenskaper de tycker är viktigast hos en bilbarnstol! Stolen är rymlig med långt ryggstö och nackstödet kan förlängas. En av de aller beste stasjonsvognene - tema - 27. Forbrukerrådet Billige barneseter: Hold deg unna! Disse bilbarnesetene er best i test 23.


Ut i test i r, heller sikkerhet fremfor utseende, velger alltid det sete som er best i test. Precis som för Britax Multi-Tech kan barnstolen i vissa bilmodeller bli väldigt upprätt. Tyvärr är stolen endast godkänd upp till Kg, vilket är direkt dåligt jämfört med övriga bilbarnstolar i detta test , speciellt sett till det höga priset. Det sänker betyget på denna annars utmärkta bilstol.


Testing av bilstoler utføres kontinuerlig av International Consumer. Recaro Privia vinner best i test i fire ulike tester , med sin isofix-base og. Det här är vår märkning Bra val.


Bilbarnstolar som inte är vändbara och har tre eller fyra i betyg belönas med märkningen Bra val. De tillhör toppskiktet i vårt testresultat och vi rekommenderar dem. Slik velger du riktig bilstol.


Ny test : Forovervendt barnestol bedre enn bakovervendt - Bil og. Det er vi ikke så glad i, men det er en veldig god stol når den brukes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg