torsdag 10. mars 2016

Gøy for barn

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Les også: Slik kan dere leke med skjell.


Alle leker som er spennende for 3-åringer er også gøy for eldre barn. Inspirasjon og aktiviteter for småbarnsforeldre.

Familieaktiviteter. Aktiviteter for barn. Barn gratis inngang. Museum med utstilling for barn i Arendal.


Rare, tøysete, underlige, grublende – gåter er gøy ! Perfekt som underholdning på en kjedelig biltur, eller som grublelek i en barnebursdag. Her er gåter for barn som de garantert vil elske! Gøy for barn med papir og kartong henvender seg til barn i alderen 9-år, og kanskje aller mest til jenter, men mange av modellene kan lett tilpasses gutter bare ved å endre litt på fargevalg og materialer.

Med litt hjelp fra en voksen kan også yngre barn fint klare å lage mange av modellene i … LES MER boken. En variant kalles sardiner på boks. Gøy med bokstaver - gratis aktivitetsark med hele alfabetet Disse aktivitetsarkene med bokstaver har vi laget for å inspirere barn til å utforske alfabetet. Vannkanten er stedet for både store og små barn som liker å ha det gøy i vannet.


Les om hva som var familiefavorittene når Camilla Kløgtvedt og Jarle Gaukås besøkte Bergen med sin familie. Bryggen er en fin opplevelse for alle barn. Og kanskje du får poden med på noe du synes er gøy etterpå?


Med mindre du blir så hekta på barnets dille at du kommer tilbake for mer? Meget gøy for barn. Di hadde tråbiler , hoppepute og kjekk lekeplass. Mine barn storkoste seg og virket som resten av barna og hadde de supert. Vi bodde i hytte der det var køyesenger til barna , og seng til meg og samboeren den senga vi sov i var liten og ganske hard.


Møblene trenger en oppdatering men kjekt kjøkken. Ekstra mye gøy for barna denne helgen. Andre helg i juni blomstrer kulturtilbudene for barn og unge i Oslo.


Musikkfestival, spøkelsesvandring og tidsreise er noe av det du kan ta med barna på. WiFi er gratis tilgjengelig, men det er litt dårlig med stikkontakter for de som trenger slikt. Man kan kjøpe mat der.

Gøy for barn med tråd og garn inneholder mange enkle og morsomme hobbyprosjekter med utgangspunkt i ulike typer tråd og garn. Boken henvender seg til barn i alderen 9–år, og kanskje aller mest til jenter, men en del av modellene kan tilpasses gutter bare ved å velge andre farger og materialer. Gøy på årets sommerleirer for barn og unge. Her kan du se korte videosnutter som viser enkle og morsomme oppvarmingsøvelser. I barnas egen kalender finner du barneteater, barnefestivaler og andre arrangement som passer for barnefamilier.


Gymlek for barn med funksjonsnedsettelse. Aktivitetene i Gymlek passer for alle barn uavhengig av funksjonsnivå. Det er ganske bra utvalg. Arrangementer for barn i Oslo - Fra fredag 31.


DET ER GØY Å TEGNE!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg