onsdag 23. mars 2016

Utdrikningslag bergen tips

Utdrikningslag bergen tips

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Bestill online og spar opptil ! Tips oss om arrangement Registrer sted. Vill du ha utdrikningslag. Utdrikningslag i Bergen. TIPS TIL LEKER OG Aktiviteter. Skulle også hoppe i fallskjerm fra Ulriken (paragliding), men det var for mye vind.


Bergen er en fantasisk by for fest og moro. Hva er de beste aktivitetene for et utdrikningslag ? Her er det omtrent like mange svar som det finnes grupper som skal arrangere utdrikningslag. Klikk og sjekk våre populære utdrikninglagspakker her. For noen kan en telttur i skogen med fiskestang gi den perfekte opplevelsen, for andre er det et mareritt. Gode tips til aktiviteter for utdrikningslaget i Bergen.


Ikke glem at gruppen trenger mat og drikke for å holde koken gjennom hele dagen. Vi tilbyr teambuildingsøvelser og aktiviteter som legger til rette for det. Ofte er ikke alle i et utdrikningslag like godt kjent.


Dette resulterer selvsagt i at utdrikningslaget ikke blir så bra. Mitt tips er å først planlegge et opplegg på formiddagen, som for eksempel å spise en god lunsj. Arranger deretter et opplegg på ettermiddagen og avslutt gjerne med en fest på kvelden. Vær ute i god tid om du skal arrangere utdrikningslag i mai eller juni. Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter.


Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes. En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag. Kjapt og lekende lett å booke med. Det er forlover som er ansvarlig for at utdrikningslaget gjøres riktig og blir en suksess. Les våre tips til hvordan du planlegger slik at det blir vellykket.


Nedenfor ser du vårt utvalg av aktiviteter som passer godt til utdrikningslag. Det er også mulig å sette sammen individuelle aktiviteter etter ønske, for å skape en skreddersydd kombinasjon til ditt utdrikningslag. For mer informasjon om de spesifikke aktivitetene, ta kontakt med oss på mail, telefon eller fyll ut kontaktsjema til høyre.


For utdrikningslag er tilbudet vårt ustyrtelig morsomt – det blir nemlig bare morsommere og morsommere etter hvert som tiden går og selv enkle oppgaver blir vanskelige! Dere begynner med å dele dere opp i lag med 3-deltagere på hvert lag. Hver tur er unik med både god stemning, fart, historier og et opplegg som passer alle og enhver, om det er firmatur, guttegjengen på tur eller jentene på utdrikningslag , - Ja, anledningene og mulighetene er mange! Escape Bryggen: Supert for utdrikningslag ! Det meste avhenger av pris og hvor mye dere ønsker å bruke på laget.


For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver eller rebusløp for bruden eller brudgommen. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre, men siden fantasien ofte gjør nettopp det gir vi dere mer enn forslag til hva man kan finne på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg