fredag 25. mars 2016

Røde prikker på magen

Røde prikker på magen

Koop nú Roede in onze Webshop of de Bouwmarkt! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Har sånne kviser eller røde prikker som er på siden av magen. Hvordan bli kvitt kviser og røde prikker på rumpen min?


Røde prikker på hånden, hva er dette? Barbering og røde prikker , hva skal jeg gjøre? Men at barn får røde prikker på huden, er ifølge Annette Resch, privatpraktiserende barnelege og spesialist i pediatri ved Doktor Barnego ganske vanlig: - Barn har meget reaktiv hud og en ser raskt merker og røde prikker av ymse slag på huden deres. Avhengig av alder, vil barn lett få prikker på huden av ulike årsaker, sier Resch. Jeg har også sånne prikker på magen.


Omtrent som røde flekker som går i ett med huden, nesten som fingermerker. De går i et belte øverst på magen min. Har hatt dem par uker nå - klør ikke eller noe. Jeg er plaget med røde prikker på kroppen som klør. Dukker stadig opp nye.


Begynte på brystet og skuldrene foran og bak. Nå er det også på armene, men lite på brystet. Et par på brystet også. Tenkte med en gang: kreft. Ble møtt med fnysing av familiemedlemmer.


Og jeg lever fortsatt. Disse prikkene er der også. Noen som vet hva det kan være ? Ikke byttet för eller gjort noe andre forandringer. Ikke mine hunder det gjelder, men ble spurt om råd. I det siste har det dukket opp en del røde prikker og små føflekker rundt omkring på kroppen min, hovedsaklig på magen.


Jeg synes dette er utrolig irriterende, da jeg virkelig ikke liker føflekker og spesielt ikke på magen. Jeg lurer på hvordan cherry angiomer ser ut? Har nå lagt merke til at jeg har forskjellige prikker på kroppen, mest brystet og magen , men også noen på ryggen. To-tre til på magen er mindre men også uthevet så vidt. Listen over mulige hudsykdommer som kan gi et utslett på magen er lang.


Ved første time vil man måtte avklare diagnosen med sikkerhet, og en kan deretter sette opp en behandlingsplan. Klikk på lenkene for å se bilder av de forskjellige utslett. Røde hunder: Et utslett med lyserøde prikker kommer til syne først bak ørene og i hodebunnen. Utslettet sprer seg til ansiktet, halsen, overkroppen, armene og beina i løpet av et par dager.


Mange røde prikker på kroppen? Dette kan det være. Først av alt, kan disse formasjonene i magen indikere lever og bukspyttkjertel. SVAR: Hei jente år. Takk for at du kontakter Ung.


Har en liten valp på uker (hun har ikke fått vaksine enda) som har fått noen røde prikker på magen hvor hun ikke har hår. Er dette noe farlig som bør sjekkes av veterinær? Men s har jeg tre bittesm nede p magen , nrmest p rad og rekke, med noen. Cherry angiomer ses som sm rde til lilla prikker i huden. Trimester - Forum - Rde prikker p magen skrevet i 3. Igr kveld da jeg skulle legge meg oppdaget jeg at min noks store gravide mage var full av rde.


Røde prikker på magen

I løpet av de siste par år har jeg merket små røde prikker eller blemmer på huden, spesielt på brystet, armene, magen og bena. De sistnevnte minner om føflekker, men er røde. Prikkene er bittesmå, blemmene litt større.


Hvis du har fått mange røde prikker på huden i det siste, er det trolig Cherry Angiomer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg