mandag 28. mars 2016

Sjekk saldo dnb

Få uforpliktende tilbud. Lån til dine private projekter. Refinansiere dyre lån. Sammenlign og søk med BankID. Søk direkte på nett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Med SMS-tjenester og varslinger kan du enkelt sjekke saldo , overføre penger og godkjenne e-faktura. Du kan få varsel når lønna kommer inn på konto, kortet ditt blir brukt eller når lånet ditt blir trukket. Slik sjekker du saldoen på 1. Saldo i app fungerer slik at du hver gang du åpner appen har du mulighet til å se hvor mye du har på konto og. Med mobilbank kan du når som helst sjekke saldo , overføre penger,.


Ved bruk av Nordeas tjenester får du svar når du trenger dem! Sistnevnte kom på plass kort tid etter lansering av ny mobilbank i januar, opplyser produktutvikler i DNB , Oscar Nordstrøm (bildet). Saldo utenfor innlogging – saldosveip – eller widget som det heter, fungerer på følgende måte: Kontoene som du vil se saldo på, kan du velge å få opp direkte på mobilskjermen din i en saldosveip. Få saldo og siste bevegelser på bedriftens kontoer enten du er på reise eller ute av kontoret.


Sjekk saldo dnb

Bli varslet med en SMS når det skjer noe på kontoen, og få en effektiv styring av bedriftens økonomi. Saldoen blir ikke synlig direkte når du åpner appen, men først når du trykker deg inn på betalinger. Der kan du velge om du vil trykke på en vis saldo -knapp eller bare vise den som standard. For ordens skyld er det mulig å legge inn flere konti i Vipps-appen, slik at du kan ha oversikt over flere av dem. Her får du tilgang til saldo , overføring og betaling hele døgnet.


En del teleoperatører har høyere pris for oppringning til 5-sifrede telefonnumre, enn til 8-sifrede mobil- og fasttelefoner. Det samme gjelder øvrige 5-sifrede telefonnumre til enheter i DNB -konsernet. Mine sider: Saldoen på kontantkort kan også sjekkes på Mine sider. Hvorfor er det forskjell på disponibelt beløp og saldo på kontoen min?


Disponibelt beløp er det beløpet på din konto som du kan bruke. Saldo på konto er summen av alle de transaksjonene som er bokførte på kontoen. Du kan raskt sjekke saldo på kontoer og kort ved å sende en sms. Sjekk saldoen din med SMS. Se hvor enkelt det er.


DnB NOR - saldo med SMS -bank dnbnor. Snart kan du se saldo direkte p bankkortet - 8. Helgelendingen - DNB legger ned i Mosjen, Sandnessjen og i. Det er enkelt sjekke saldo med SMS-tjenester. Du kan også sjekke saldo i alle SpareBank Minibanker.


I løpet av en gyldighetstid på år er det fort gjort å glemme hvor mye saldo man har til gode på gavekortet. På denne siden kan du enkelt sjekke saldo på gavekortet ditt og dermed planlegge hvordan du kan bruke ditt gavekort. Gavekortet har ett års gyldighet fra ladedato eller fra når du henter gavekortet i automaten på kjøpesenter. Eksisterende kunder kan få hjelp via chat, men det krever at vi vet hvem du er.


Derfor må du logge inn i nettbanken og åpne chaten derfra. Etter innlogging trykker du på chat-ikonet under kort-ikonet på den blå topplinja så er du igang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg