fredag 18. mars 2016

Middagstips billig

Vi hjelper deg med tips og oppskrifter til god og enkel mat for hele familien. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka?

Hva skal vi ha til middag? For mange er dette hverdagens store spørsmål. Gjennom år har middag til familien for under hundrelappen gitt det norske folk gode og varierte svar på dette spørsmålet. Gnocchi er skikkelig billig luksusmat.


Tre makaroniretter som er snille mot smaksløkene og lommeboka. Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig !

En av våre mest populære oppskrifter og et godt middagstips for både barn og voksne. Her er en enkel og rask middagsrett som metter mange. Med focaccia brød blir det luksusmat, men du kan også servere flatbrø eller kun servere retten som den er. Det blir ekstra billig og enkelt med ferdig lapkaus blanding som du finner i frysen på supermarkedet. Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen.


Enkelte ingredienser kan brukes på mange forskjellige måter, så du trenger ikke bli lei selv om du bruker de i mange ulike retter. Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken. Januar er tiden for å leve billig og sunt. SIDE2): - Sunn mat trenger ikke å være dyr. Ofte handler det om å være litt kreativ, sier matfaglig konsulent for Grete Roede AS, Rannveig Forland.


Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Finn Enkle Og Billige Middager. La deg inspirere (ut i fra hva du har i kjøleskapet) av denne evigvoksende megalisten med over 1ulike middagsretter. Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4. Dette er en fantastisk god og enkel indiskinspirert kyllingsuppe. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager.


Du trenger ikke å bruke ferske krydderurter i, som jeg gjør her, og du kan kjøpe olivener ut fra lommeboken! Hjemmelaget tomatsuppe med grønnsaker og pasta. Bestandig en vinner med tomatsuppe, og den hjemmelagde er SÅ mye bedre enn posevarianten.


Det må bli min italienske linsesuppe. Den er veldig billig , veldig sunn og smaker fantastisk godt. Ikke minst er den lett og enkel å lage. Det er bare å hive alle ingrediensene i en gryte, og la den putre litt, så er den klar. Får du noen rester, kan du fint fryse disse ne sier hun.


Torsdag er det duket for fisk igjen! I oppskriften er det torsk. Du kan bruke sei eller laks også. La pengeboka bestemme. Denne oppskriften er kanskje den dyreste og du kan droppe fennikelen om du vil gjøre det ekstra billig.


Verdens mest populære sandwich serveres på fredag. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg