onsdag 9. mars 2016

Fineste guttenavn

Vi spurte dere hva det fineste guttenavnet er. Sist oppdatert: 23. En mor på forumet søkte navnehjelp. Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. Hvilket guttenavn syns du er det aller fineste ? Lilth Elsker forumet Vi som prøver :) Himmelbarn Assistert-jentene.


Alle dine, utenom Leander, er også blandt mine absolutte favoritter. Har en sønn som heter Adrian (som er min nr favoritt guttenavn ), og ellers bare ELSKER jeg de andre navnene du har skrevet også. I tillegg liker jeg godt Isak, Tobias, Håkon og Mathias. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Dette er en liste over populære navn. Synes Leander er det fineste av alternativene. Ellers er jeg ikke noe særlig glad i dobbeltnavn da, og Mathias blir litt for bibel og vanlig for min smak.


Jeg synes Sofie er verdens fineste jentenavn. Mine jenter heter Aurora Elise og Oda Natalie. Både de og jeg synes det er de fineste navnene som tenkes kan :o) Aurora var hovedpersonen i Amalie Skrams Forrådt og Oda Krogh var inspirator for den siste. Heike og Jackob vi har sånn egentlig blitt eninge om at jackob skal vi ha, men det er mere tvi tvi med Heike.


Han mener at det blir et mobbe navn, mens jeg mener det motsatte. Jeg vet rett og slett ikke. Guttenavn er vanskeligere. Jentenavn som begynner med guttenavn , soOddbjørg, Kjellfri Oddrun etc. Er enig med Gurimalla at under 'det fineste navnet' er det mange navn jeg ikke liker.


Fineste guttenavn

Men det er flere som kommer på ti på topp. Sjalg for eksempel. Et guttenavn jeg vil tipse om er Marcelius. Det er i alle fall det jeg forbinder med det navnet.


Uttalt som Marselius, men kan også uttales som Markelius. I gamle kirkebøker blir navnet skrevet med s og ikke c. Vi kjenner alle til historiene om Odin, den aller mektigste blant de gamle, norrøne gudene. Likevel er det ikke sikkert det er ham de har hatt i tankene, alle de foreldrene som har gitt guttene sine navnet Odin de siste årene. Sondre og han er den søteste i hele verden.


Fineste guttenavn

Er snart år og en herlig rakker. SIDE2): Kjært barn har mange navn, heter det. Når man skal velge navn til den kommende verdensborgeren, så er det i bunn og grunn kun fantasien som setter grenser. En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Det fineste navnet du vet om - unntatt navnet på eget barn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg