torsdag 31. mars 2016

Bilstol med isofix

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig bilstol til barnet ditt. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Mange barneseter har den hendige ISOFIX -løsningen for montering i bilen.

Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt! Monteringen med isofix gjør at man bør kjøpe en annen bakovervendt bilstol med høyere maksvekt når barnet vokser ut av Kid X3. Fram til da er isofix -monteringen smart og gjør det lettere å flytte bilstolen mellom forskjellige biler, forutsatt at man er sterk nok til å bære den. Den er brukervennlig og festes med isofix. Dersom du ikke har bil med isofix , må du gå for beltestol som festes med bilbelter.


Lekker gruppe 1-2-bilstol med ISOFIX fra SPARCO. Denne bilstolen er utstyrt med et innbygget fempunkts-selesystem.

Takket være de høydejusterbare selene yter stolen ekstra sikkerhet til gruppe (fra måneder til år). Støtter bilen din ISOFIX og kan bilstolen festes på en forsvarlig måte i denne? Dersom bilen din ikke støtter ISOFIX er det viktig å velge et bilsete som kan festes med bilbelte eller velge en bilstol med base som sikrer barnet ditt på en god måte i bilen. Hos oss på Babyland. Fri Hemleverans vid köp över 6kr Babyland.


Her finner du sikre bilstoler fra kjente merker. Klikk inn for å velge blant framovervendte, bakovervendte, vendbare, ISOFIX og i-Size barneseter. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil?


ISOFIX -festene sitter plassert mellom bilens sete og rygg, og er nesten alltid montert i baksetet. En bakovervendt ISOFIX -stol må også ha sikkerhetsben, som også det fører til økt stabilitet og sikkerhet. Husk at for bakovervendte bilbarnestoler med ISOFIX -montering gjelder vekten 0-alternativt 9-kg. Trenger hjelp i bilstoljungelen og ikke dømmende meninger om at hun må sitte bakovervendt samme hva.


Beltestolen står i utgangspunktet løst i bilens sete, men i dag er det mer og mer vanlig å feste beltestolen med isofix. Fremovervendt stol: En fremovervendt stol er montert fast i bilen med bilens belte eller isofix , og barnet er sikret i stolen med bilstolens internsele (fempunktssele). Hva bør og kan du velge?

Isofix er et standardisert forankringssystem for barneseter. For at isofix skal være et alternativ, må både bil og barnesete være utrustet med isofix -fester, skriver Forbrukerrådet på sin nettside. Isofix , base eller vanlig bilsete festet med belter? RECARO Privia ( isofix -base) Babystol (0-kg), R44: RECARO Privia vurderes som beste base-modell festet med isofix av Forbrukerrådet, og er anbefalt av AMS.


Det er en svært sikker og brukervennlig babystol, med toppscore i alle delkriteriene. Disse setene kan brukes fra barnet er år og frem til barnet blir ca år avhengig av barnets vekt og lengde. Etterhvert som barnet vokser kan man fjerne deler av setet slik at man tilslutt sitter igjen med en pute.


Setene festes med ISOFIX og bilens tre-punktsbelte brukes for å sikre barnet. Det er veldig viktig å velge riktig bilstol til ditt barn og dets alder. Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg