onsdag 2. mars 2016

Skattetabell 7101

Et tabellkort er basert på forholdet mellom inntekt og fradrag. Jo høyere månedsinntekt du har, jo høyere blir skattetrekket. Her kan du også skrive ut den enkelte tabell dersom du har behov for det. Norge har et progressivt skattesystem.


Trekktabellene viser hvor mye skatt arbeidsgiver skal trekke dersom du har et skattekort som viser en. Det vet du vel bedre enn oss, har du leste gjennom selvangivelsen og sjekket opplysningene? Her finn du ein elektronisk versjon av trekktabellane.


Trekktabellane viser kor mykje skatt arbeidsgjevaren skal trekkje dersom du har eit skattekort (skattetrekksmelding) som viser ein tabelltrekk. Jeg forbeholder meg INGEN rettigheter. Denne siden går under lisensen cc by-sa 3. Utslagene blir dermed mye større på de resterende skattebetalingene. Kalkulatoren viser deg så hvor mye skatt du skal betale for hele året ut fra hovedtallene du har lagt. Denne kalkulatoren er laget for lønnsmottakere.


Den forutsetter at du betaler skatten i løpet av 1måneder. Det vil si at juli (feriepenger) er trekkfritt, og halvt skattetrekk i desember. Du får skattefradrag for av alle gjeldsrenter som blir betalt.


Du vil få fratrekk for alle renter innbetalt i år - og om det er som du sier, at du skatter 3k for mye i måneden, så kan du vente deg en god del igjen på skatten neste år! Litt vanskelig måte å regne ut på synes nå jeg. Og tar man dessuten Y - 10 vil man få et negativt tall. Med tabelltrekk vil hvor mye du skatter variere fra måned til måne men for å finne prosent skatt du er trukket ville jeg funnet det ut på følgende måte. Unngå baksmell med riktig skattetabell.


Synker renta, må du selv justere. Er det noko du lurar på i løpet av helga, ta gjerne ein tur innom sk. Tabellen takler endringer i lønn. Der finn du svar på det meste om skatt.


Gjennom de tre semestrene, strekker alle ansatte i barnehagen seg mot følgende optimale, kollektive tilstand: I vår barnehage arbeider vi kontinuerlig og systematisk med å fremme et trygt og inkluderende barnehagemiljø, og med å oppdage, undersøke og forebygge alle former for krenkelser. Du kan også bestille nytt skattekort på nettet. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Dette er ikke riktig når perioden på opptjeningen av overtidsgodtgjørelsen ikke er vesentlig lenger (mer enn dager) enn perioden for opptjening av lønn.


Plutselig ble jeg mye mer klokere. Eneste jeg har foreløpig er studielån og noe særfradrag. Alt var fint i år, så det er jo uansett ikke noe jeg kan gjøre før neste selvangivelse uansett.


Det räcker inte med att veta vilken kommun du bor i utan det är även nödvändigt att veta vad området (församlingen) där du bor heter. Det spann din månadslön skall vara inom. Skattetabell som PDF.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg