tirsdag 15. mars 2016

Isofix montering

Isofix - sikker montering av barnesete i bil Isofix er et mekanisk festesystem som gjør det enkelt å montere bilbarnestolen. Og så er stole med isofix nemmere at montere, hvilket minimerer risikoen for fejlmontering. Hei, jeg er ganske ny her på forumet men tenkte å starte med en DIY Isofix montering i W2Sedan, etter uendelige søk selv om dette emnet fant jeg veldig dårlige forklaringer, så da valgte jeg å prøve selv. Det du trenger av verktøy er følgende : - 10mm og 13mm pipenøkkel, fastnøkler.


Baby comfort hjalp søskenbarnet mitt med montering mot en 500kr sum tror jeg det. Tip til hvordan du finder isofix -beslagene frem i bilen, når du skal montere en autostol med isofix -beslag.

Montering af autostole med Isofix -beslagene FDM. Mange barneseter har den hendige ISOFIX -løsningen for montering i bilen. Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt! Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix , samtlige av dem fra merker du kan stole på!


Vi utfører også alle typer betongarbei pussing av murer, trapper i betong, gulvstøp m. Isofix har flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle barneseter: Lavere risiko for feilmontering, enklere og raskere montering og kraftig forbedret stabilitet ved sidekollisjon. Isofix -ankere er i dag standardutstyr i baksetene i de aller fleste nye biler. Noen biler har også isofix -ankre i fremre passasjersete.

HER er en liste over biler som har isofix fester, mange tror isofix kun finnes på de aller nyeste bilene, dette stemmer ikke helt. En autostol med Isofix sikkerhedssystem ”klikkes” og forbindes til bilens sæde. På den måde, så er autostolen sikret, og ryger altså ingen vegne. Isofix systemet holder autostolen stabil, så der heller ikke er afvigelser, når man kører bilen. FamilyFix One-basen tilbyr enkel og sikker montering av din bilstol.


Kompatibel med babybilstolene Rock og Pebble Plus samt bilstolen Pearl One. Du kan sätta fast en bilbarnstol med ISOFIX eller med bilbältet. Men vad är ISOFIX ? Den är internationell standard för monteringen av bilbarnstolar. Säker, enkel och snabb montering utan att använda bilbältet. Denne var ikke jeg klar over, men om verksted gjør dette, så er jo alle muligheter åpne!


ISOFIX -kompatible barneseter eller setebaser har som regel to metallstenger som ligner litt på krabbeklør. Disse klørne skyver man under seteryggen til de treffer metallbøylene og fester seg med et klikk. ISOFIX -seter og setebaser vil ha en indikator som bekrefter at begge ankrene er trygt festet. BARNESTOL MONTERING.


Her kan du se monteringsvideoer av en del av de stolene vi leverer. Komplisert montering til tross for isofix , tar mye plass i bilen.

Britax Multi-Tech II. Stor og stabil bilstol som festes med forankringsremmer, maksvekt på. Det gir sikker og enkel montering.


Isofix -fester til barneseter er gull verdt for småbarnsfamilier med barneseter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg