tirsdag 29. mars 2016

Enkle halloween kostymer tips

Halloweenkostymer og tilbehør på ett sted. Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Finn kostymer til voksne og bli festens midtpunkt. Vær alt fra prinsesse til ku.

Derfor har vi tydd til internetthjelp for litt fresh inspirasjon. ENKLE HALLOWEEN - KOSTYMER 1. Har du nylig kjøpt deg en ny PC, en TV eller et Ikea-møbel? Eller kjenner noen som har? Det finnes et tonn av videoer på hvor du kan hente inspirasjon, og du kan også kjøpe en enkel maske i siste liten. Men det gøyeste er å være kreativ og lage sitt eget kostyme eller sminke seg.


Lenger nede på denne siden finner du tips til billige kostymer til halloween.

Skummelt eller morsomt kostyme? De aller fleste barn og noen voksne synes poenget er å være skumlest mulig på halloween. Her tips til billige kostymer ! Ikke rukket å kjøpe kostyme ennå? Frykt ikke, vi har et par tips som ikke tapper lommeboka! Alt du trenger er en sort poncho eller en sort genser og en hvit tape.


Mia foreslår elektrikertape. Legg ponchoen flat på et bord og legg tapen i striper mot halsen som sprer seg utover som strålene på en sol. Deretter legger du små biter med tape mellom strålene og nettet dannes. Du kan lage fine kostymer med ting du har i skapet.


Her får du seks billige og raske varianter som garantert vil skille seg ut og vekke oppsikt. Tips til billig halloween -kostyme! Logg inn for å følge dette.


Er kostymet fra i fjor utvokst eller utdatert? Kostymer trenger ikke koste mange penger.

Lite penger eller ute i siste liten? Lag enkle kostymer til karneval - PlussTid. Her er et par enkle triks om du. PlussTid-redaksjonen bestemte oss for lage vre egne kostymer - av det vi har. Annerledes karnevalsklær på Norges gadgetmekka.


Det kan fort svi i lommeboka. Her får du tips til hvordan du kan lage kostymer helt gratis, med ting du finner hjemme. Trebarnsmoren bruker som regel en del tid på kostymene, men hun har laget noen kostymer hun omtaler som en quick fix. Helge Tverdal (45) har laget et halloween -museum hjemme: – Jeg har nok brukt et sted mellom 30. Her kan du leie over 7kostymer.


For noen år siden var sønnen vår flaggermusmann. Enkle svarte treningsbukser og en svart genser, flaggermusører sydd på en svart lue, og så laget kona mi vinger ved hjelp av en ødelagt paraply. Høy Kvalitet, Gode Priser og Gratis levering! SENT UTE TIL HALLOWEEN ? DA ER DU VELKOMMEN TIL EN AV VÅRE BUTIKKER I STEDET! Sjekk også ut vårt utvalg av øvrige kostymer og tilbehør som du finner under fanen KOSTYMER.


Disse enkle halloween -kostymene til barn kan du lage med ting du finner hjemme. Kim Christie Østberg viser deg hvordan du kan lage tre halloween - kostymer uten å tømme lommeboken. Vet du ikke hva du skal kle deg ut som?


Inviter til fest, forbered fryktinngytende utkledninger og sminke, pynt og lag spennende mat og drikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg