onsdag 23. mars 2016

Billige middagstips

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka?


Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger. BILLIGE MIDDAGSTIPS. Fransk løksuppe tømmer kjøleskapet for løkrester. Hva skal vi ha til middag? For mange er dette hverdagens store spørsmål.


Gjennom år har middag til familien for under hundrelappen gitt det norske folk gode og varierte svar på dette spørsmålet. Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen. Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken. Her er en super rask, god og billig middag.


Billige middagstips

Du bruker pitabrød til pizzabunn, og med en fyldig kjøttsaus blir dette en god middag når du har. Fløyelsgrøt, eller smørgrøt som mange kaller den, er en billig versjon av rømmegrøten. Mange får gode minner når. Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager.


Januar er tiden for å leve billig og sunt. SIDE2): - Sunn mat trenger ikke å være dyr. Ofte handler det om å være litt kreativ, sier matfaglig konsulent for Grete Roede AS, Rannveig Forland. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage.


Billige middagstips

En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Ukemenyer er en genial måte å sørge for sunn, hjemmelaget mat hver dag, uten å sprenge husholdningsbudsjettet. Du kommer simpelthen ikke unna planlegging hvis du vil spise billig. Vi har bedt kokebokforfatter og matspaltist Gunda Djupvik, som driver matbloggen Alt godt, om å gi oss sine syv billigste middagstips som metter en familie på fire. Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.


Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Dette er kanskje det diggeste du kan lage med torsk. Enkel, god og billig middag.


Billige middagstips

Torsk kan du kjøpe veldig billig i frosne blokker, så dette trenger ikke koste mye, og med litt kål og gulrot blir det hele en sunn affære. Nå gav jeg meg selv følgende utfordring: Lag syv middager til fire personer for 5kroner. Billig mat er alltid populært.


Her på bloggen finnes oppskrifter i ulike prisklasser, selv om alle kan gå under begrepet billig middag. For deg som kunne tenke deg en virkelig rimelig uke, tenkte jeg å gi et forslag til en ukemeny du kan prøve. Denne menyen kommer på 4kroner for hele uken.


Billige middagstips

I hvert fall om du går i en billig butikk og velger rimeligste versjon av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg