fredag 18. mars 2016

Flere forlovere

Flere forlovere

Ja, du kan ha to forlovere , men bare en av dem skal skrive under på papirene. Mest sannsynlig blir den ene forloveren din plassert ved siden av deg, den andre bak. Mine fantastiske forlovere og meg ️ Foto: Mattias Bergdal. Jeg venter på flere bilder fra fotografen vår, men her er ett av meg og jentene mine!


Flere forlovere

De BESTE venninnene man kan drømme om å ha. Og ikke minst har de vært noen helt fantastiske forlovere. Selv skatt sør kan gjøre feil, og det tror jeg de gjør i denne saken. Det er ikke beskrevet noe sted i rettskildene eller lovverket at man kan stille med flere enn to forlovere for hvert brudepar.


For all del send inn to forlovererklæringer, men jeg tør nesten banne på at den ene av de havner i søppelkassen. Skjønner at du føler deg litt utenfor da ja, faktisk. Ikke fordet, hun må jo ikke velge alle, men hvis dere er og du er den eneste som ikke blir spurt, så hadde jeg ikke følt meg som en av den nære venninnegjengen mer.


Vi ser flere og flere bruder som ønsker flere forlovere med forloverkjole i samme farge eller helt like forloverkjoler. Den voksne forloveren ønsker forloverkjole i flottere stoffer og gjern emed mer pynt og innen forloverkjole trenden er det ikke så mye skiftninger fra år til år på stiler. Det blir mer og mer vanlig å ha flere forlovere. Jeg har vært i bryllup med både en, to og tre forlovere.


Og de som velger to eller tre er jo som oftest, som deg, en veldig sammensveiset gjeng. Og da blir det vanskelig å velge ut én til forlover. Forloveren undertegner på vielsesattesten som vitne til seremonien. Uten slik bevitnelse er det etter loven ikke mulig å inngå ekteskap. For de som ikke har forlovere , kan noen av vigselsmannens funksjonærer signere på at paret er lovformelig gift.


Flere forlovere

Jeg kjenner flere som har hatt flere forlovere - på det meste fire stykker! D Men er nok bare en som kan skrive under på papiret som andre har sagt, ja! Kanskje mest rettferdig å bare trekke lodd om det.


Bruden har i dag flere forlovere enn før. Nå har bruden opp til seks forlovere , mens hun tidligere hadde en. Bryllupsplanlegger Jeanette-Bettina Wold sier til Sandefjords Blad at den yngre. En av oppgavene som mange forlovere frykter, er å holde forloverens Tale med stor T. Den skal først og fremst være fengende, artig, men også informerende, uten at det går over streken.


Flere forlovere

Det er mange taler ila av en bryllupsdag, så viktig at den drar stemningen opp, og ikke motsatt! Selskapskjoler som passer både forlovere eller til selskap. I dag er det ofte trendy med flere forlovere som skal ha matchende kjoler. Vi har et utvalg av kjoler avbildet på nettsiden. Besøk gjerne produsenten for å se hele kolleksjonen.


Utvalgte av kjoler i butikk varierer eller er til bestilling. Både brud og brudgommens forlovere engasjerer seg og legger (forhåpentligvis) ned mye tid og energi for at bryllupet ditt skal bli perfekt. Vis at du setter pris på dem ved å gi en vakker gave. Er det vanlig med flere enn èn forlover? Litt om forlovere og brudepiker.


La oss starte med forlovere. Dette er viktige figurer som ikke bare hjelper brudgommen, men også bruden, gjennom hele seremonien. Blant disse forloverne vil brudgommen også velge den som vil være hovedforloveren hans, og han vil få noen flere ansvarsområder enn resten. Mange syns nok det er litt vanskelig å velge én forlover, da er jo dette med brudepiker en mulighet for å inkludere flere venninner.


Vi hadde en brud for litt siden som hadde hele tre forlovere og fire brudepiker, sier salongeieren, og mener dette er et relativt nytt fenomen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg