tirsdag 29. mars 2016

Fine korte dikt

Dikt om livet – av 20. Veien kan ofte virke veldig lang, og tunnelen i enden usannsynlig trang, men selv om det kanskje føles slik nå, vil veien med litt hjelp en annen retning få. Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt. Les og nyt dikt på Internett mens De kan! Sider i kategorien Korte dikt Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien.


Gled kjæresten din med et fint kjærlighetsdikt! Her har deler vi flotte dikt om kjærlighet som kjæresten din garantert kommer til å sette pris på. Er du ute etter et dikt om vennskap? Da har du kommet til riktig sted.


Her gir vi deg flere fine vennskapsdikt. Dersom du heller ønsker forslag til en kort tekst, kan du finne dette på denne siden: Tekster til en venn. Dette er et kort dikt av A. Noen har jeg funnet i aviser og blader, og noen har jeg fått av venner som vet at jeg er glad i dikt. Jeg vet ikke hvem som har skrevet dem, men synes de er utrolig fine og tankevekkende. Gå ikke bort til den mørke.


Fine korte dikt

La henne lute alene. Flammen er hellig, sorgen ren og ukrenkelig hennes. Det er ingen du eller andre. Heftig var gledens glans i ditt øye, heftig smartens tegn på din panne. Prosa av Fredrik Hossmann Publikumrespons spanske.


Her kan du finne flere forskjellige dikt til mor, enten det skal være et morsdagsdikt, eller til en annen anledning. Du kan lese de fleste av diktene på 100-listen i Nasjonalbiblioteketes bok-arkiv bokhylla. Her er alle de 1beste diktene. Skumringen skjermer et enslig lys, lyset tennes.


For meg virker det, dette er et flott dikt , et godt dikt , i stil og tone som på 90-tallet, men altså skrevet nå for ikke så lenge siden. Og jeg tenkte dette korte og greie diktet kunne fungere som en start. På denne siden vil jeg legge ut dikt jeg har brukt i vielser.


En unitarvielse kan være så mangt – noen ønsker et religiøst innhol andre ikke – og det finnes dikt som passer alle slags vielser, og alle slags par. Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar. En god jul ønskes deg og dine Flere som har dikt til å ha på julekort? Fine sitater og korte dikt Kasias krimskrams.


Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen, bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort, bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers. Til brudeparet – Her får du en samlepakke med dikt som passer til bryllup. De handler om være rause, tolerante, gi omsorg og støtte og viktigheten av å ta opp vanskelige ting, om diskusjoner etc. Jeg anbefaler at du skriver en liten innledning til diktet , og på Munter. En samling av flere av slike dikt til konfirmasjon kan du kjøpe i nettbutikken Munter.


Livet er fullt av dager og dagene er livet ditt. I det kan du bruke farger som spenner fra svart til hvitt. Et kort dikt om hvordan man noen ganger prøver å glemme følelsene sine. Smerte Om å bli forlatt.


Sorg Sorgen etter en fars død.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg