onsdag 2. mars 2016

Kan man være gravid selv om man har fått mensen

Kan man være gravid selv om man har fått mensen

Rask og trygg leveranse. Bekijk ons unieke assortiment kannen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Kan man være gravid selv om man har fått mensen

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning.


Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. SVAR: Hei Så fint at du skriver til ung. Har du hatt ubeskyttet sex er det viktig å ta en graviditetstest om mensen ikke kommer. En graviditetstest må man vente minst 3-uker fra man hadde ubeskyttet.


Jeg lurte bare på om man kan være gravid selv om man får mensen på sin pillefrie periode med p-piller? Jeg har hørt at blødningen under pillefri periode ikke er ekte mensen , hva enn det betyr. Selv om det kan være irriterende, er det viktig å huske på at vi har mensen for en grunn - og hvis den ikke kommer er det mest sannsynlig et tegn på at man enten er gravid , eller at noe ikke er helt som det skal. Dersom man går på p-piller mens man er gravid vil man som oftest få mensen som vanlig da det er en kunstig menstruasjon som kommer nettopp fordi man tar p-piller.


Mensen kommer nesten alltid dager etter eggløsning. Så hvis det er uker siden eggløsning vil testen være positiv om man er gravid. Egget kan jo selvsagt være befruktet, men ikke feste seg i livmorveggen slik at man blir gravid. Hvis man får en blødning selv om man er gravid vil egget være festet til livmora ja, men man kan blø. Er nervøs for å kanskje være gravid selv om jeg.


For ca en mnd siden hadde jeg sex uten beskyttelse. Jeg lurer på om det er mulighet for å være gravid selv om jeg har hatt mensen når jeg. Jeg hadde sex med kondom, kan jeg være gravid selv om jeg har hatt mensen ? Leggsmertene hennes kan ikke tolkes i retning graviditet. Som du sier så er det mulig å ha blødning til forventet tidspunkt ved graviditet. Denne blødningen pleier i så fall å være annerle.


De første årene man har mensen er det normalt at denne er uregelmessig. Det kan gå alt fra flere måneder mellom hver gang, til bare et par uker. Hvis du har hatt en normal mnenstruasjon etter det ubeskyttede samleiet så er du nok ikke gravid. Gravid når man har mensen - går det egentlig an?


Hos de aller fleste kvinner vil sjansen for å bli gravid under mensen være mye mindre enn på andre tidspunkt av måneden. Men graviditet under menstruasjon er ikke umulig. Jeg er på dag og jeg begynte å blø nu. Har ikke fått positiv test, men vil ikke gi opp håpet riktig enda#128542; Var som skrev at man kunne det, men at det kom an på mengden, men klarte slette hele innlegget mitt så jeg må skrive på nytt. Blodet er veldig f. Bekkenet kan ogs lse seg feks p vei ut av badekaret og man str.


Jeg fant ut at jeger gravid men jeg lurer litt p en ting om dere kan vre s. Jeg har nå fått mensen , men jeg klarer ikke å stole på mensen heller haha! Har skjedd en gang tidligere at jeg trodde at jeg hadde mensen og noen uker senere så hadde jeg plutselig en spontanabort, så. Nei, man kan ikke være gravid og ha mensen. Men man kan ha blødninger selv om man er gravid.


Kan man være gravid selv om man har fått mensen

Vent til neste gang du venter mens , og prøv å teste da. Ja, det er mulig å bli gravid når man har mensen. Man må ha en meget kort menstruasjonssyklus, som er tiden fra den første dagen i en periode til den første dag i den neste periode, eller en tendens til å ha lengre perioder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg