fredag 25. mars 2016

Billig garn til skappel genser

Billig garn til skappel genser

Sjekk vårt store utvalg og bestill i dag. Billig garn fra kjente varemerker - bestill idag! Kjøp billig garn hos Hobbii. Kjempeutvalg av kvalitetsgarn. Litt drøyt spør du meg.


Det skal jo bare være en kosegenser. Jeg strikker derfor med alternativt garn , og det fungerer veldig bra. Jeg har fått endel garntips på facebook, og valget falt på Babygarn fra Trysilgarn (Europris) og Vivaldi fra Drops.


Da kommer genseren på ca. Driver med en Dorte skappel genser nå og har brukt suri alpakka og suri mini garn , men det er jo fryktelig dyrt! Noen som vet om et billigere alternativ som gir tlsvarende resultat? Se oversikt over alle endringer som er gjort på eksisterende oppskrifter. Strikket en genser til meg med mye mønster og mye jobb, da det var brettet inn nederst og løpegang med snor.


Billig garn til skappel genser

Fikk ikke brukt den en sesong engang før den hang og slang rundt knea. Og ikke nok med det. Hadde strikket kofte til datteren i PeerGynt, og da far og sønn også ønsket, falt valget på billig garn. Gjør armene litt smalere.


Legg opp masker i stedet for 40. Men øk likevel til 52. Hvis du ikke vet om du kommer til å klare å strikke en hel genser er det kanskje greit å begynne med en genser i billig garn , og heller begynne på orginalen hvis du vil ha en til ? Prøv deg litt frem med kule farger og kombinasjoner. Skappel genseren som er blitt så populær.


Billig garn til skappel genser

Stort utvalg garn fra DROPS, Dale Garn og Du Store Alpakka. Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering. Denne genseren har jeg strikket i en tråd Alpa fra Trysil garn , kjøpt på Europris til en billig penge, og det gikk med kun litt over tre nøster, så dette ble en billig genser. Frøkena her er så varm av seg, så hun er ikke så glad i slike tykke gensere, så da ble det strikket en tynnere utgave med en tråd. Det blir strikket mange fine gensere rundt omkring, og jeg har tittet litt rundt for å finne inspirasjon til farger når jeg nå skal strikke min egen genser.


Jeg såg tråden om forslag til en enkel genser. Hvilket garn bruker dere? Var min mor som faktisk tipset meg om den. Tenke seg til , mamma følger mer med på mote enn det jeg gjør, jaja.


Jeg valgt å bruke Tynn alpakka og Kitten mohair garn fra Sandnesgarn i fargen sennepsgul som er så populært nå. Har helt dilla på den fargen:0). Jeg har ikke tall på hvor mange henvendelser jeg har hatt denne uken – kunder i butikken, telefoner , e-poster…. Nå er høsten her og hva er bedre enn å lese en god bok? Her kommer link til nettsider jeg bruker mye.


Jeg leser mest engelske bøker rett og slett fordi det er mye billigere å kjøpe. Du kan få bøkene ned til kroner pr stk, og med så mye bøker som jeg leser er det mye penger å. Garantert lave priser og rask levering - Sjekk ut vårt store fargeutvalg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg