onsdag 16. mars 2016

Veldig grove vitser

Veldig grove vitser

Det var veldig varmt, så han bestemte seg for å sole seg naken. Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser , og vil veldig gjerne lære flere. Ny tråd for noen grove vitser.


Starter med denne: En kar går til legen og klager over hemoroider som verker noe jævlig. Del dine beste grove vitser. Legen gir ham en eske med stikkpiller og sier: Disse pillene er veldig effektive, men ganske store, så det kan gjøre litt vondt å få dem inn. Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor.


Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre. For år siden var det stevnet menn som vitner i en voldtektssak i England. Her er det og var det veldig strengt, om hva du kunne, eller ikke kunne si og gjøre i en rettsal.


Her finner du kun de groveste Alle Barna vitsene. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Vitser er til for å spre glede. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser. Ikke mitt bord lenger, men strengt tatt nei, om vi skal tro forumets retningslinjer : Det er forbudt å skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, eller på annen måte i strid med norsk lov.


Jeg tok poenget, men syns det bomma litt. Er du på utkikk etter korte vitser ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser.


Det ligger en landmine der borte. Pøh, og den tror du jeg går på. Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum. Her kan du finne gode vitser som du kanskje ikke har hørt før! En arbeidsledig mann ble tilbudt jobb i en dyrepark.


Gorillaen var dø så de flådde skinnet av den og laget en dress til mannen som skulle være deres nye gorilla. En dag snublet han og ramlet ned i løvegården. En mann var på stranden med sin lille datter. Mens han lå der spurte datteren hva det der var og pekte ned mellom farens lår. En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper.


Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Flere tusen vitser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg