onsdag 2. mars 2016

Sydenferie i oktober

Finn sydenferie i oktober nå på Kensaq. Søk og finn de beste og billigste charterferiene i ett og samme søk. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Hvis du skal på ferie i oktober kan det være en god idé å sjekke klimaet på de forskjellige reisemålene. Temperaturen faller jo også i Sør-Europa i høstmånedene, mens det er sommer året rundt andre steder i verden.


Her får du en oversikt over hvor det er solrikt og varmt i oktober. Jeg ønsker å ta en tur til syden sammen med min kjære i oktober. Skal bare slappe av, bade og sole oss. For å sammenligne med Kanari-øyene er det i Las palmas 2gr. Snitt soltimer er per dag både i Benidorm og Las palmas.


Reisekalenderen: Hit bør du reise i november Badeferie - eksotisk ferie - kulturferie - matferie - aktiv ferie - sportsferie. Her er reisekalenderen for november. Når det i tillegg er sol blir det mer enn varmt nok. Det er veldig fint på Malta, mye å se på, kort avstand til alt, lett å reise rundt med buss, alle snakker engelsk, osv,osv.


I skrivende stund fins det minst 1pakkereiser i oktober til under 2. I vårt reisesøk finner du priser fra forskjellige charterselskaper, så du kan sammenligne dem på ett og samme sted og få oversikten. På listen under finner du de 1billigste charterreisene i oktober. Listen oppdateres fortløpende. Reis og opplev verden med SOLFAKTOR.


Charter, restplasser, fly, hotell og leiebil. Billige reiser til hele verden. I varmeguiden vår kan du sjekke temperaturen måned for måned på de forskjellige reisemålene våre.


Perfekt for deg som vil reise til varmen, men som kanskje er usikker på hvor du bør dra. Restplass – billige reiser til syden. Her finner du billige restplasser til syden og andre varme strøk. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Sydenferie i oktober

Mammaen min og kjæresten har tenkt seg en uke på ferie om en måneds tid. Hun vil at det skal være varmt, slik at hun kan sole seg, og gjerne bade litt. Jeg vet at hun gjerne vil shoppe litt også. Hun har tenkt litt på Side i Tyrkia, og jeg foreslo også kanariøyene.


Er det varmt nok på disse stede. Jeg tror jeg vil anbefale å reise til Kanariøyene i oktober. Sammenlign og bestill charterreiser. De ligger litt lenger ned enn andre sydendestinasjoner.


Sydenferie i oktober

Middelhavet har en tendens til å få dårlig vær på den tiden, og temperaturene er ikke så mye å skryte av. Vi var på Tenerife (spydspissen, i nord er det ofte regn) i begynnelsen av oktober , og det var allright. Sydenferie med små barn?


Vi har fått tips både til vinter- og sommerdestinasjoner. Se turoperaturenes forslag! Og mange ønsker å skreddersy og tilrettelegge mer enn de ville gjort på en ren voksentur. Finn ut hvor du vil reise med vårt kartsøk.


Med oss kan du reise på sol- og strandferier til klassiske reisemål som Hellas, Spania og Kroatia og eksotiske reisemål i Karibien, Emiratene og Thailand. Seniorferie er et reiseselskap som ble startet 1. Etter dette har interessen økt, og vi har fått mye positiv mediaomtale. Finn billige pakkereiser, flybilletter, hotell, sydenturer, leiebiler og restplasser.


Alle billige reiser på restplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg