tirsdag 1. mars 2016

Middag med karbonadedeig

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her.

Book 5-stjerners båtkryssninger i Australia. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Karbonadedeig er et magrere valg og har et lavere fettinnhold enn kjøttdeig. Kvernet kjøtt kan brukes til så mangt i middagslagingen og her er gode middagsforslag som både er enkle å lage, rik på smak og ikke minst sunne og næringsrike matvalg. Ti enkle og gode middager med kjøttdeig. Er det mindre enn fem prosent fett, selges det som karbonadedeig , er det mer enn prosent fett, heter det familiedeig.


Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager.

Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Vi er midtveis i veka allerede og idag har eg ei rask middagsgryte som er perfekt til kvardags for heile familien #128578; Det er ei tomatbasert gryte med karbonadedeig , bønner og grønnsaker – så det einaste man trenger utenom er tilbehør i form av ris, potet, rundstykker eller lignande. Hvorfor ikke kjøttdeig, spør du? Mens vanlig kjøttdeig inneholder opp mot prosent fett, inneholder den magreste varianten av karbonadedeig kun inntil prosent fett.


Bytter du ut kjøttdeigen med karbonadedeig , er plutselig middagen litt sunnere uten at du merker særlig forskjell (seriøst). Stek karbonadedeig med grovhakket rødløk og sopp samt finrevet gulrot, tilsett tomatpuré, vann og krydder. La det småputre til en tykk kjøttsaus.


Servér med finrevet parmesanost over. I mange klassiske kjøttdeigmiddager, som lasagne og spaghetti med kjøttsaus, kan du gjøre middagen både sunnere og billigere ved å spe på med grønnsaker. Bruk rikelig med løk, hvitløk, hakkede tomater og urter.


Dette gir ikke bare god smak, men også et bra påfyll med helsefremmende antioksidanter. Ha gjerne også i litt finraspet gulrot. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!

Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder. Vil du lage god mat fra bunnen av, finner du oppskriftene her på MatPrat. Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig.


Fylte paprika med kjøttdeig. I denne oppskriften kan du også bruke karbonadedeig. Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form.


Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 2°C til osten har smeltet. Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene. Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Kalorier per spidd: cirka 2Spicy kyllingsuppe (porsjon) kyllingfilet 1-røde chili vårløk fedd hvitløk dl vann terning kyllingfond ss matfløte Salt, pepper og cayennepulver Del kyllingfileten i småbiter og stek dem i en panne med litt olivenolje sammen med finhakket hvitløk og chili.


Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Karbonadene brunes i margarin på begge sider ved forholdsvis sterk varme.


Etterstek ved svak varme 2-minutter. Server nystekte karbonader på godt brød med stekt løk og salat som kveldskos, eller med kokte poteter og grønnsaker til middag. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage.


En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Arabisk gryte er i utgangspunktet bare krydret med salt og pepper, og vil ikke skremme vekk kresne ganer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg