mandag 16. juli 2018

Test bilstol 2014

Test bilstol 2014

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Kjøp bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Bilstol er en viktig investering for en barnefamilie.


Selv om disse produktene er mye testet, handler testene fra europeiske testlaber stort sett om sikkerhet. I denne testen ønsket vi å finne ut mer om de andre tingene vi er opptatt av med bilstoler, som komfort og praktisk bruk. Hvor romslige de er, hva maksvekten er, og hvordan de forankres i bilen.


Vær obs på at barnet må ha vokst ut av beltestolen (se ordforklaring i infoboks) før det kan gå over til å bruke bilpute i stedet for bilstol. Biltemas og Axkids stoler er rettere i ryggen, og dette gir bedre beskyttelse for nakken. Dette er en trygg og sikker bilstol , som er framovervendt og egner seg for større barn opptil kg.


Den er brukervennlig og festes med isofix. Dersom du ikke har bil med isofix, må du gå for beltestol som festes med bilbelter. Av disse er det Britax-Römer KID plus SICT som scorer høyest. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet. Men prisen på en bilstol bestemmes også i stor grad av hvor mange funksjoner stolen har.


Plus Test er en frivillig test , som betales av produsentene. Den anbefales også av Forbrukerrådet, men merk deg at den kun er testet av én kilde. Cybex Aton Q med belte-base. Bäst i test anser de att BeSafe iZi Plus är. Det är en bakåtvänd bilstol som har alla de egenskaper de tycker är viktigast hos en bilbarnstol!


Stolen är rymlig med långt ryggstö och nackstödet kan förlängas. Det er en sikker bilstol for baby som er enkel å montere og bruke, men oppnår likevel ikke toppscore når det gjelder risiko for feilbruk. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen. Den finnes også i en versjon som kan festes med isofix-base, men denne får ikke full pott på sikkerheten ved sidekollisjon. Nå har ADAC og ICRT, som årlig gjennomfører Europas største og grundigste barnesetetest, for første gang fokusert på billigbarneseter.


Blant disse finner vi sju beltefestede modeller, hvorav seks kan brukes til barnet veier kilo. Planlegger du bilferie med barna? Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort.


Nå kan vi altså opplyse at iZi Plus i tillegg er anbefalt av AMS. Her har vi samlet en oversikt over de bilstolene som har gjort det best i test. Det finnes to godkjente standarder for test , Rog R129.


Plus- test er en tilleggstest og merking for nakkebeskyttelse. Frontkollisjonen ble gjort med litt kraftigere innbremsing enn standard - - g-krefter. Det er ikke alle som oppgir maksimal lengde på barnet, kun vektklasse. I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Den har også kun én test som grunnlag for totalscoren, men den er anbefalt av.


Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg