fredag 27. juli 2018

Bestått teoriprøve

Kjøp tilgang fra kr 5- i dag! Vi gir deg alt for å klare teoriprøven for bil, også med beståttgaranti. Teoriprøver tilpasset mobil. Test gratis på våre nettsider!


Opplysningene kan omfatte informasjon om kunden, og kundens kunder, men vil ikke omfatte sensitive personopplysninger. Når du har bestått teoriprøven kan du ta oppkjøring dersom all opplæring er gjennomført og registrert i vårt system.

Du må klare oppkjøring innen år etter bestått teoriprøve. Sittet pal to kvelder og litt nå og da. Ikke åpnet en eneste bok uten om. Idag fikk jeg bestått på teoriprøven.


Kjente igjen spørsmålsoppbyggingen på teoriprøven også. Takk for god hjelp! For mer info om dine rettigheter når du har fått klasse B sertifikat - og hvordan man går frem for å ta lappen, se informasjon hos vegvesenet. Vi vet at omtrent halvparten av de som tar teoriprøver for bil hos Vegvesenet ender med et ikke bestått resultat.


Det er dumt å stryke på teoriprøven, men tallene viser at nesten halvparten stryker på teoritesten.

Men det trenger ikke å skje med deg! Oppskriften er enkel: Les på teorien, øv godt på teoriprøvene og bestå teoriprøven. Med gull-pakken vår får du tilgang til teoriprøvene våre helt til du har bestått prøven hos Statens vegvesen.


Gratis teoriprøve med spm. Da kan du få en pekepinn om hvordan du ligger an – om du må øve mer, eller om du har full kontroll. Jeg avsluttet teorikurset hos Wright Trafikkskole i går og gjennomgikk en test- teoriprøve på kjøreskolen. Dette var en teoriprøve hvor man ikke fikk vite hvor mange svaralternativer som var riktig i hver oppgave, og gjorde det derfor ganske mye vanskeligere enn den som man skal ta på trafikkstasjonen. Rundt prosent får ikke bestått på teoriprøven i følge tall fra Statens vegvesen.


Derfor er det greit å bruke litt tid på å forberede seg, så er sjansen større for at du greier det på første forsøk. Når og hvor kan du ta teoriprøven? Både gjennom praktisk kjøretrening, og gjennom å lære seg trafikkteori, vil man bli en bedre sjåfør. Selv om man har tatt en teoritentamen eller teoriprøve og bestått , vil dette være kunnskap som man bør friske opp en gang i blant.


Ettersom tiden går, er det mange viktig momenter i trafikken som kan gå i glemmeboka. Det har vist seg å hjelpe, hele av våre kunder står på første forsøk på Statens Vegvesens teoriprøve for bil, klasse B, en prøve som kun består til vanlig. Våre oppgaver er laget for å ligne mest mulig på de oppgavene du får hos Statens Vegvesen.


Etter bestått teoriprøve kan du ta oppkjøring dersom all opplæring er gjennomført og registrert i vårt system. Du må svare riktig på minst prosent av spørsmålene for å bestå prøven. Dersom du ikke består, må du vente to uker før du kan avlegge ny teoriprøve.


Her kan du prøve deg på teoritentamen for bil gratis.

Du vil få spørsmål og må klare minimum for å få bestått. Vi tar ikke tiden på deg, men husk at på den virkelige teoritentamen har du minutter på deg for å bli ferdig. Vi tilbyr mer enn 4spørsmål (inkludert skilt).


Du kan altså ha maksimalt feil. Kandidaten kan ha inntil feil for å få bestått. Ved feil blir resultatet ikke bestått. Nedlastning: Er du allerede elev hos oss og skal ha veiledningstime? Her finner du skjema for sikkerhetskontroll for bil og mc, samt skjema for veiledningstime trinn og 3! Rute for landevegskjøring (kartdel) finner du også her!


Er lei meg og føler meg så dum og ubrukelig. Første gangen hadde jeg feil! I dag var det feil. Jeg tok så lang tid på å lese at jeg innser at det var bortkastet tid!


Har lest i ett helt år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg