mandag 30. juli 2018

Kondolansehilsen tekst

Stort utvalg av kondolansebuketter. Bestill på nett, levert på døren. Tekst til kondolansekort. Skal du i begravelse, og trenger hjelp med teksten til kondolansekortet? Det er vanlig å sende en skriftlig kondolansehilsen sammen med blomster.


I motsetning til blomster til gravferden, sendes kondolansehilsener til de etterlatte, og kort skal derfor stiles til dem. Tradisjonelt har blomster knyttet til kondolanser vært hvite, men i dag står man friere her. Kondolanser, kondolansekort, kondolanse dikt, kondolanse protokoll, kondolansehilsen , kondolanse or kondolanse sitat, kondolanse tekst , kondolanse vers. Så uendelig trist å miste noen som sto deg så nær, tenker på deg. Ta vare på hverandre og minnene i tiden fremover.


Varme klemmer fra … Tenker på dere i denne vonde tiden og er der som venner og støtte. Med dypeste medfølelse i en vond tid. Ord blir fattige og strekker ikke til… Sorgen må vi leve med – gleden skal vi aldri glemme. Vi tenker på deg i sorgen og er der for deg uansett hva og Kjære vennen min.


Gode tanker til deg og dine, dette var vondt å høre. De vakreste blomster som dufter herlig levert til døren med din personlige hilsen. Her finner du herlig inspirasjon. Gå på ein bokhandel og sjå på dei ferditrykte korta der, kanskje du finn litt inspirasjon. Det aller finaste nokon sa til meg da eg mista nokon eg var veldig glad i, var Eg ber for deg.


Hva bør det stå på kortet? Med kärleks fulla händer, vår kind hon smekte ömt. Hon viskade som vinden, som om vi hade drömt.


Oppfinne en tekst er ofte vanskelig, et dikt er enda vanskeligere. Når sorga blir for tung å bæra Husk at eg alltid din ven vil væra Vær ikkje redd for å ta kontakt dag som kvel morgon som natt. Dikt om sorg – av 20.


Det kan være en smakssak egentlig ja. For meg dekker kondolerer alt som du ramser opp i åpningsvedlegget, og synes det passer like godt å si det som å få det. Jeg har vært i begge ender i løpet av året. Skal i begravelse til en kjær venn helt fra tidlig barndom i dag.


Hun etterlater seg et barn tidlig i tenårene og min far vil gjerne gi dette barnet noen kroner. Og gjett hvem som fikk i oppdrag å kjøpe kort og skrive noe pent på kortet? Andre gange kan en hilsen i et kort eller sammen med en blomst netop være det helt rigtige. Se eksemplerne nedenfor og lad dig inspirere til hvad du føler er rigtigt og kan stå inde for at skrive som tekst til begravelseskort.


En bekjent av familien har mistet en nær slektning (vi kjente ikke slektningen). Vi skal ikke i begravelsen, men tenkte å sende en blomst hjem til vår venn. Holder det med: Til NN og din familie. Synes kanskje det blir litt knapt.


Vi tar oss også av levering. Det kom en ängel till vårt hus en natt Hon gav oss visdom, och en dyrbar skatt. Vi har et stort utvalg av kranser, bårebuketter, dekorasjoner og oppsatser og kan sørge for en vakker og helhetlig ramme rundt seremonien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg