torsdag 5. juli 2018

Fiskekaker til middag

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Fiskekaker til middag

Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Rask og enkel kjøpsprosess.


Hos oss er fiskekaker hurtigmat de dagene vi virkelig ikke har tid til å tenke eller lage middag. Da blir det fiskekaker med pottmos og hermetiske erter. Maten klar på under minutter og jeg kan hjelpe ungene å skifte samtidig. Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt.


Velg mellom en helt tradisjonell fiskekakemiddag med grove seikaker servert med smørsurret løk, kokte poteter og dampede grønnsaker â eller trå til med noe litt nytt i form av fiskefrikadeller i pitabrød med hvitløkdressing. Det finnes et hav av muligheter til spennende tilbehør til fiskekakene! Her er tre forslag til en litt annerledes fiskekakemiddag. Fiskekaker havner ofte på middagstallerkenene rundt om i norske hjem, og det er ikke så rart – sunt og godt som det er.


Hjemmelagde fiskekaker er hverdagsmat med gullkant. Men hvorfor lage selv når du kan kjøpe ferdig, tenker du kanskje? Svaret er at den hjemmelagde utgaven inneholder langt mer fisk. I tillegg til å være veldig mye bedre på smak enn industrivariantene. Også kan du jo selvsagt tilrettelegge for egen, og familiemedlemmenes, gane og preferanser.


Tips: Som ekstra tilbehør til er det godt med. Skjær fersk og kjøleskapskald fiskefilet i grove biter, og kjør den i kjøkkenmaskin til en smidig fiskedeig. Pisk egget lett sammen,. I denne lettvinte middagsvarianten, bruker jeg fiskekaker med fiskeinnhol som jeg har kjøpt ferdig i butikken. Vil du lage dine egne fiskekaker er det verken vanskelig eller spesielt tidkrevende.


Klikk her for en god oppskrift! Det er lettvint å kjøpe med fiskekaker fra butikken, men lager du det selv smaker de mye bedre og du vet faktisk hva de inneholder. Det er en mye høyere andel fisk og ingen rare tilsetningstoffer tilsatt fra fabrikken.


Fiskekaker til middag

Her har vi samlet tre enkle og smakfulle tilbehør som passer perfekt til fiskekaker. Alle oppskriftene kan lages på bare minutter og er nok til fire personer. Vi spiste alltid fiskekaker (sånne som er vakumpakket) med poteter, grønnsaker og smeltet smør.


Man får ikke kjøpt sånne fiskekaker her. Vi hadde aldri det hjemme, men smaken minner meg om leirskoler. I dag fikk jeg en idé om at middagen skulle bestå i ferdigkjøpte biter.


Små biter som det ikke var nødvendig å kutte opp eller skjære i mindre biter, samtidig som maten skulle være sunn og god. En rett i ovnen- middag som alle i familien liker og så kan man plukke sine favorittbiter. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Finn populære cruise og seilturer i Australia! Det aller enkleste alternativet er å servere en fiskekake eller to på en skive godt brød med litt sterk sennep til. Fiskekaker er redningen hos oss stadig vekk når jeg har lite tid til overs. Her har jeg tatt det steget videre, men er fremdeles på den enkle middagsmaten som nesten lager seg selv. Hvordan få barna til å spise mer fisk?


Variert middag med fiskekaker. Noen minutter i pannen er alt som skal til , så dette er mat som også kan spises på travle dager. Jeg har lenge hatt planer om å lage hjemmelaget fiskekaker , og i dag hadde butikken fått inn både fersk sei og hyse, så det var bare å sette i gang. Jeg valgte å lage en stor porsjon slik at jeg kan fryse ned en middag til senere. Noen velger å lage fiskekaker av kun hyse eller kun sei.


Disse middagene er sunne, raske og spennende på smak, og er ferdig før ferdigpizzaen er klar til servering. Noen dager har man ikke tid eller ork til å lage middag. Men du har kanskje likevel lyst til å spise noe som er både sunt, godt og spennende. Vi har plukket sammen seks middager som er alt dette. Evnen til å binde væske er forskjellig fra fiskeslag til fiskeslag.


Fiskekaker til middag

Bruk bare fersk fisk når du skal lage fiskekaker , frossen fisk har mistet mye av sin bindeevne. En gang må være den første… Jeg har alltid syntes skikkelige, hjemmelagde fiskekaker et veldig godt, men aldri forsøkt meg på å lage det. Men etter å ha sett en artikkel om det i Aftenposten i helga, ble jeg fristet til å prøve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg