mandag 2. juli 2018

Dikt om søskenkjærlighet

Dette er dagens åttende innlegg og jeg skal dele to dikt med dere om søskenkjærlighet. Håper at dere liker dem! En sønn er FORTIDEN, fylt av minner om barneår med lek og skøy. Om bestevenner og små venner om noe alvor og mye gøy.


Hver dag erobres, han er jo rede og veien fører han dit han vil. Dikt om livet – av 20. Veien kan ofte virke veldig lang, og tunnelen i enden usannsynlig trang, men selv om det kanskje føles slik nå, vil veien med litt hjelp en annen retning få. Noen som har noen vakre ord? Driver å lage album til min storebror og hadde trengt et dikt om søskenkjørlighett.


Har gjennom årenes løp samlet sammen tekster, dikt , ordtak og annet som er kjekt å ha for hånden når man skal lage kort, taler osv. Fant ut at det kunne være lurt å lage meg en blogg der jeg enklere kan systematisere og ha tilgang til dette - i stedet for å ha det i div. Trenger du et godt sitat? En annen dag har både du og lillebror fri fra skolen, mens mor og far er på jobb.


Huset ser ut som det nettopp har blitt bombet, og siden de aller største er på jobb og tjerner penger, får den nest største beskjed om å ordne opp i rotet. Mens lillebror er ute med venner i det flotte været, må du bruke den velfortjente fridagen til. Hvis du tror sjefen din er en idiot, husk bare at du ikke ville ha hatt en jobb om han var smartere.


Se også: morsomme unyttige fakta. Betraktninger om barndom og barneoppdragelse… Barn: Du bruker de første to årene av livet deres til å lære dem å prate og gå. Søskenkjærlighet er et ord som kan romme enorme porsjoner bitter ironi. Den ene dagen er de venner og allierte, den neste kan de egle og krangle til du blir gal. Må de virkelig holde på sånn?


Gjerne noe om familie, ssken, ka. Det kan handle om hva som helst. Ibsen skrev vers om Terje som skulle hente tre tønner bygg i Danmark. Skrevet i Skravlesiden: Hei lager en fotobok til min lillebror til komfirmasjonen og.


Baby og barn - Doktoronline - Forum 19. Tekst for enhver anledning: Familie P denne dag. Fine dikt , sitat eller god ord til ein lillebror eller mellom ssken. Velg dine ord med omhu og takt ord – de kan ha virkelig makt.


Dikt om søskenkjærlighet

Hva som blir sagt i alvor og skjemt, kan brenne seg fast, og aldri bli glemt. Mye kan bli sagt som virkelig sårer og bringe fram såre og bitre tårer. Håp er tanker, tanker med mening, tanker med mening i livets tunge stunder Håp gir oss tro, tro på oss selv, tro på at alle kan skape mirakler.


Storebror savner deg, Daniel. Han savner stemmen din, godheten din, smilet ditt, det lure blikket, masinga di, spørsmåla om han vil være med ut, påfunna dine, at du står forran TVen når han vil se Disney Channel, han savner filmkveldane på soverommet, at dokke bader sammen i den lille badestampen, at du vasker håret hans. Jeg fant et dikt om søskenkjærlighet ,. Artikler fra forsiden.


Jeg skal lage album til min søster og min bror til konfirmasjonen. Har et kriterie også, at det ik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg