fredag 20. juli 2018

Suppe diett

Suppe diett

En myk avokadesuppe toppet med mais og Red Hot Chili Flakes. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Her gir vi deg oppskriftene på smakfulle og sunne supper som hjelper deg å gå ned opp til tre kilo på en uke.


Suppe diett

Velg en porsjon suppe til hvert måltid. DAG 3: spis så mye frukt, grønnsaker og suppe du vil, man bare det i dag. DAG 4: bananer og skummet melk: dvs. Charter kål suppe diett : Det finnes flere versjoner av kål suppe diett som har eksistert i årevis.


Den kål suppe diett er en graf strenge om hva du skal spise i løpet av 7-dagers periode. Jeg vet ikke hvor mange av dere som har hørt om sykehusdietten? Det er i alle fall en diett hvor du skal gå ned 5- kg på en uke.


Det sies at jo mer du spiser av suppen , jo mer går du ned i vekt. Så mye skummetmelk du orker. Smoothie av bananer og melk, gjør det letter å få i seg volum. Du vil se at det er vanskelig å spise mye kjøtt hvis du kombinerer det med suppe.


Oppskrifter på lavkarbo supper. Mange følger ett lavkarbokosthold og trenger da oppskrifter og inspirasjon til dette. Her har jeg samlet en del suppeoppskrifter som har lavt karboenergi innhold(dvs under ) både med og uten bilder. Jeg har f¨ått denne kuren av en venninne som jobber på sykehus,den brukes av pasienter som må gå ned kilo før operasjon.


Den består av en suppe man spiser mye av gjennom en uke og i tillegg en diett som må følges. Slankekuren består av en suppe som du kan spise ubegrenset av hele uken. De fire første dagene skal du kun spise frukt og grønnsaker i tillegg til suppen. De siste tre dagene skal du også spise proteiner i form av kjøtt, fisk eller kylling uten skinn. Spis så mye du vil.


Husk-jo mer du spiser av suppen -jo mer fett forbrenner du: Man kan spise grillet,kokt eller bakt kylling i stedet for biff. Absolutt ikke skinn på kyllingen. Grillet fisk kan brukes i stedet for biff, men bare på en av biff-dagane.


Suppe diett

Kål suppe Diet Tips Trenger du å gå ned i vekt i en fei for en stor begivenhet? Eller ønsker å hoppe starte vekttap plan? Har gått overraskende bra, selv om det ble litt utskeielser i dag. Vilt å tenke på At det faktisk er bare to dager igjen.


Håoer at jeg heller tar suppe , fremfor potetgull, kjeks og sjokolade. Når man går på diett får man verken nok informasjon og inspirasjon. Her har du min samling samling linker til oppskrifter på 5:2-dietten. Så egentlig vil jeg frem til at en så ekstrem diett synes jeg var veldig uansvarlig å legge ut i sin helhet på tross av at dere advarer sterkt mot den. Selv er jeg et leksikon på dette området.


Jo sterkere advarsel, i denne sammenheng, jo bedre diett når man er syk. Det går som kjent an å koke suppe på en spiker bare du jukser litt og tilsetter noe av det du har for hånden. Tenkte å dele min erfaring med denne dietten. Disse suppene vil blant annet gi deg masse grønnsaker, som glir ned så lett som ingenting. I disse suppeoppskriftene er det ingen spiker, men derimot en masse nyttige næringsstoffer.


Det er en suppe man skal spise, som ikke inneholder noen kalorier. Vi lagde suppen i går, og skal prøve oss på dietten. Tror ikke akkurat vi går ned kg, jeg trenger heller ikke gå ned så mye. Men får se hvor mye vi orker. Velkommen til bodymag.


Suppe diett

Dag Frokost: kopp svart kaffe og en sukkerbit, stk ristet brødGÅ TIL NETTSTEDET! Det er ingen tvil om at dette er en tøff diett og det er nok derfor den gir resultater. Suppen smaker helt greit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg