mandag 9. juli 2018

Strikka puff

Professionele Puff. Gratis verzending vanaf € 3-. Shop bij de grootste kappersgroothandel van NL. Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Gi rommet ekstra personlighet med en puff. Jeg har lenge hatt lyst til å lage en puff , men jeg klarte aldri å finne det perfekte nøstet til å lage den. Men så så jeg på bloggen til Miriam at hun hadde kjøpt sitt på Karmin i Kristiansan og da måtte jeg innom der en tur i påskeferien.


Det finnes en bunch strikka puffer å få kjøpt - de er fine, praktiske og pynter opp i enhver stue. Denne lager du enkelt selv med rette masker på tjukke pinner, og med våre mange farger kan du jo matche sofaen din! En grei oppgave var å strikke en puff.


Vi kunne få velge ganske vidt i hvordan vår puff skulle se ut, hvilken stil farge og møster. Jeg som er ganske glad i lyse fargetoner og bruker mye fransk landsstil og shabby shic ønsket ha min helt hvit. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på ting til huset. De fleste er gratis.


Tema - Nr - Tovet heklet puff. Konkurranse leggvarmere Lue nisser oppskrift pannebånd pynt påske påskekylling påskekyllinger sitteunderlag sjal skjerf. Krakker, bor benker eller puffer. Sesongens populære småmøbler er ikke bare praktiske og dekorative, de selges også til en fornuftig pris.


Strikka puff

Pickles - Strikkeoppskrifter og garn. Innstilling for informasjonskapsler. Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Vi har fristende varehus og god service. Vinnerne av sommerkonkurransen. Del dine sommerbilder — vinn bok! Smetteskjerf er gode til de små… men serr, rosa og lyseblått?


Ja dei kalle det dyner,men du kan sjøl se her koss tynne dei er. Fant oppskriften på en puff inne hos pickles og nå også hos drops. Måtte jo bare prøves dette. Med fire dobbel eskimogarn og pinner nr.


Velkommen til DROPS Design! Da har jeg fått prøvd meg på det :) Begynte å strikke på den i romjula. Brandal og Bente Myhrer. Oppskriften fant jeg i boka Strikkelyst av Lilly S. Ei bra bok, med mye forskjellige oppskrifter. Jeg har ikke brukt samme trå så jeg tok fire dobbelt garn av noe jeg hadde liggende (Fiesta).


Ble strikka på pinne nr 10. Endelig har jeg fått meg en strikka puff ! Fant en oppskrift på DROPS Design på nettet. Easy (ullgarn) pinne 1 strikket med t. Neste omg strikkes de to mørske m sammen med mørsk garn, den lyse strikkes med lyst garn. Neste pmg strikkes med mørsk garn, en mørk og en lys m sammen, pass på at den mørke m kommer over den lys m. Dette er en fin tabell til å bruke når du strikker sokker.


Nederst står lengden på ferdig sokk i hver str Blir teksten veldig uleselig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg