torsdag 26. juli 2018

Hjemmelaget pizza med kjøttdeig

Jeg tror DENNE blir min favoritt. Ser av ingrediensene at det er akkurat sånn jeg liker, etter å ha spist hjemmelaget pizza på 70-tallet jeg også! Vi spiser ikke pizza ofte, for vi har en tendens til å spise for mye for det er så godt! Og det med ferdigmat er virkelig noe du har rett i. Det bør unngås så godt en kan.


Hjemmelaget pizza med kjøttdeig

Lag en hjemmelaget pizza med kjøttdeig i langpanne på ekte 80-talls vis, med ost og paprika på toppen. Super kosemat for hele familien! Hjemmelaget pizza med kjøttdeig Dette er den pizzaen jeg først og fremst forbinder med hjemmelaget pizza. Med en enkel kjøttsaus er det noe alle liker, en sikker vinner i en rekke sammenhenger.


Deig: Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse. Kjøttsaus: Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna. Langpannepizza med kjøttdeig , løk og paprika Oppskrift på klassisk hjemmelaget pizza i langpanne slik du husker den fra 80-tallet.


Dette er en pizza med god og tykk bunn som de aller fleste vil like. Del deigen i to (eller flere) like store deler og form ut til pizzabunner med hånden, eller bruk en kjevle. Tilsett olje og salt. La deigen heve på lunt sted ca. Lag pizzadeig ved å røre ut gjæren i det lunkne vannet.


Dekk bollen med plastfolie og et kjøkkenhåndkle og la deigen heve til dobbelt størrelse. Pizza blir vi nordmenn aldri lei av. Lag fyllet mens deigen hever: Hakk løk og hvitløk. Bruk en romslig stekepanne eller gryte og fres løk og hvitløk i litt olje, tilsett kjøttdeigen og stek videre til kjøttdeigen er godt brunet.


Hjemmelaget pizza med kjøttdeig

Rør inn tomatpure, knuste tomater og oregano. Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Rør i melet, litt av gangen til du får en smidig deig. Grandiosa Vår Hjemmelagde er en serie pizzaer som både ser ut og smaker som hjemmelaget. Vår Hjemmelagde Kjøttdeig har tykk og saftig bunn, smakfull tomatsaus og rikelig med digg kjøttdeig og ost.


Pizzaen veier hele 1kg og er perfekt for å deles! På hytta har vi pizzaovn, så det er ikke så ofte vi lager pizza når vi ikke er der. Men, så kom lysten snikende da – og valget ble en go gammel slager: hjemmelaget pizza med kjøttdeig #128521; Det har jeg ikke spist på…. Fredagskos, barnebursdag, fjortisfest, vårdugna vorspiel med gutta, og, ja, dagen derpå - det finnes utallige anledninger til å lage eller å få servert pizza.


Her får du vite steketider, temperaturer. En klassisk pizza med smak av skinke, tomat, paprika, ananas og oregano. Velg gjerne mozzarella laget av kumelk ettersom den smelter bedre enn den som er laget av buffalomelk. Smør på et lag med refried beans. Sett det inn i ovnen i ca.


Hjemmelaget pizza med kjøttdeig

Legg et lag med kjøttsaus på. Ta pizza ut, smør et lag med salsa på toppen, og strø ost over. Sv: Din favoritt- pizza ( hjemmelaget !) kjøttdeig pølser paprika mais løk ananas ost krydder stort glass dolmio ekstra kryddret,blandes med kjøddeig og pølser når de er stekte.


Jeg varmet bønnene opp litt i mikrobølgeovn, da er de litt lettere og håndtere. Til en stor langpanne- pizza bruker vi: glass Chunky salsa underst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg