onsdag 11. juli 2018

Rosenberg bunad

Rosenberg bunad

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. ROSENBERG bunad , vår bestselger gjennom mer enn år. Bunad i bomull og ull. Veslemøy bunad består av sort stakk i bomull og rødt liv i ull.


Hvitt forkle og hvit skjorte i bomull følger også med. Veslemøybunaden er normalt til litt liten i størrelsen. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi har pent brukte klær til barn fra til år. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør.


Spar Kjøps Nyhetsbrev. Leveres med mønster til de fleste av landets bunader. Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk tilknytning til.


Festdrakt og bunad (228) Når det nærmer seg 17. Barna skal sikkert være med på mange av de festlige begivenhetene, så de skal jo selvfølgelig også ha en festdrakt på. Haugtussa kan tilby utleie av et begrenset utvalg bunader og drakter til dame og herre. Utenom høysesong tar vi imot omsøm og enkel reparasjon av bunader.


Skal bunaden være klar til en spesiell anledning, er det lurt å være tidlig ute. Denne bunaden er normal til litt liten i størrelsen! Vi anbefaler at det vaskes på grader, finvask med vrangen ut. Rosenberg festdrak er helt nydelig å bruke til 17.


Rosenberg bunad

Sko medfølger ikke. Det beste av norsk design og kvalitet. Norge har lange tradisjoner innen folkedrakter, en tradisjon som er både fargeri og klassisk. Kids of Norway fører denne linjen videre i sine produkter.


Inneholder sort ull nikkers, rød ull vest og hvit skjorte i bomull. Bukseseler anbefales! Reidun Ose i Kristiansand. Mangler knyttebånd og forkle, ellers hel og fin.


Folkedrakter for barn - jenter og gutter - norsk kvalitet og design. Baby og barnebutikk på nett- og festdrakter til barn og voksne. Vi har barneklær, babyklær, dåpskjoler, festdrakter, bryllupsklær, slips og tversoversløyfer. Hun laget den første til barnebarnet som skulle konfirmeres, og seinere ble den satt i produksjon. Den første ble laget i hvitt, men nå lages den også i blått og grønt.


Det er seinere laget en mannsbunad fra Jæren også, som har fått navnet Aadne. På jakt etter festdrakt eller bunad til barn? De fineste festdraktene til barna til de beste prisene finner du hos Barnas Hus.


Rosenberg bunad

Reflex festdrakter er kjent for sin gode kvalitet og sitt flotte design, og festdraktene er et rimelig alternativ til bunader i en alder der barna vokser mye, og det som passet ifjor ofte ikke passer i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg