tirsdag 10. juli 2018

Enkle kostymer

Gode Priser og Lynrask Levering! Nordens største utvalg! Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Finn kostymet til barnet.


Det er lett å lage kostymer til karneval og bursdag selv. Ta klær barna allerede har, noen ting du finner rundt i huset og litt kreativitet, så har du morsomme kostymer i en fei – helt gratis. Det må være enkelt , eller så orker jeg ikke. Men jeg begynner å la ideene modnes noen uker før, innrømmer hun.


Kommer dessuten langt med en hundrelapp. Ideer og drodling gjør hun sammen med datteren Ronja på 12. Da hun var yngre gikk gjerne mor og datter sammen og hadde et tema, datteren var Karius, moren var Baktus til eksempel. Her er et vittig kostyme som det er enkelt å lage selv, så lenge du har de riktige kontaktene. Sønnen til Kine kledde seg nemlig ut som gammel dame!


Enkle kostymer

Alt du trenger er gammel dame klær (kanskje du kjenner noen du kan låne plagg av?) og en parykk. Prikken over i’en er selvsagt gåstolen som ble veldig populær på karnevalet. Det finnes et tonn av videoer på hvor du kan hente inspirasjon, og du kan også kjøpe en enkel maske i siste liten. Men det gøyeste er å være kreativ og lage sitt eget kostyme eller sminke seg.


Enkelt eller avansert? Lenger nede på denne siden finner du tips til billige kostymer til halloween. Halloween er synonymt med kostymer og moro. Skummelt eller morsomt kostyme? For hvem vil liksom ikke gå på fest med en stilig zombie?


Enkle kostymer

Det er gøy å sy kostymer fordi det ikke er så farlig. Det skal bare brukes til gøy! Her gir hobbysyersken gode tips til enkle , hjemmelagde kostymer. I tillegg får du forslag til tre.


Kvaliteten på kostymene avhenger naturligvis av prisen. Når du velger våre billige kostymer , kan de som oftes brukes et par ganger, mens våre eksklusive og dyrere kostymer kan brukes mange ganger og typisk i flere år fremover. Lite penger eller ute i siste liten? Vær alt fra prinsesse til ku.


Enkle kostymer

Men hva skal man kle seg ut som? Vet du ikke hva du skal kle deg ut som? Da er det bedre å lage kostymer selv av ting du allerede har! Ting som kanskje allerede var på vei til restavfallet. Her har vi samlet noen eksempler på kostymer som er skremmende enkle å lage.


Det er både et morsomt og klimavennlig alternativ. Her tips til billige kostymer ! Eller strekker kanskje ikke pengene til? Ikke rukket å kjøpe kostyme ennå? Frykt ikke, vi har et par tips som ikke tapper lommeboka!


PAPIRDUKKE: Et enkelt gjør-det-selv prosjekt som ble utrolig kult! Noen kostymer krever litt ekstra innsats å lage, men kan bli så å si gratis. Foto: Privat Vis mer. Dette fine papirdukke-kostymet er laget av Mari Elverum Furre og passer like godt til både store og små.


Monsterbedriften har vært en av barnas favoritter i flere år. Du trenger: Saks og lim. Ansiktsmaske med strikk (kan kjøpes på enhver hobbybutikk), grønn spraymaling, silk clay (minner om modellkitt), og et øye.


Enkle kostymer

En enkel hjemmelaget spøkelse, sigøyner, eller hobo drakt kan være masse skremmende moro, særlig hvis barna designe den selv. Koster: Rundt 1kroner. Hos CoolStuff har vi hyllene fulle av kostymer for både barn og voksne.


Vi har et stort utvalg i alt fra morsomme kostymer til zombie-drakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg