tirsdag 31. juli 2018

Norske sanger til bryllup

Norske sanger til bryllup

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Siden de fleste av oss skal i et eller annet bryllup i sommer har vi samlet Topp sangene i en liste med videoer fra folks første dans-øyeblikk - bare sånn for å komme i skikkelig bryllupsstemning! Klarer du gjette deg frem til hvilken sang som topper listen? Sjekk ut listen og stem på din favoritt nedenfor!


Liste over sanger til vielsen Her er en liste over nesten 2forskjellige sanger og salmer som kan brukes som solosang i kirken, sanger og salmer til vielsen, og sanger til bryllupsfesten. Listen er delt opp i kategorier, hvor alle kategoriene er alfabetisert for deg – linken går direkte til søkeresultatet for sangen , slik at du kan lytte til sangen og musikken fra. Slike romantiske sanger kan også brukes på selve bryllupsfesten, men det er ikke så mange som egner seg som allsang.


Det beste er å bruke en solist som kan framføre sangen. Trenger du hjelp til sang eller tale, besøk vårt nettsted Munter. Forslag til sang i kirken. Bryllup sanger til brudeparet fra søsken, tanter, onkler, besteforeldre og øvrige familie – Personlige sanger eller generelle bryllups sanger som hyller og gratulerer det nye brudeparet.


Norske sanger til bryllup

For mer inspirasjon, ta en titt på spillelisten Brudevals på Spotify. I et bryllup blir man gjerne sittende litt ved matbordet. Sanger til middagen i bryllupet. For det første, jeg er en mann!


Jeg er en mann som vil synge i min brors bryllup. Og jeg trenger forslag til sanger. Står litt fast på Hellbillies - Den finaste eg veit, men den ble sunget i ett annet byllup vi var i, så det blir lissom ikke så spesielt for dette bryllupet. Noen som kan hjelpe. Dette er utdrag av en del sanger til bryllup som selges på Munter.


Slike sanger kan du bruke som utgangspunkt for den sangen du selv planlegger å skrive, men du kan også finne bryllupssanger som passer perfekt. Mitt hjerte er ditt er mye brukt og veldig fin (egentlig ikke en norsk sang , men oversatt av Alf Prøysen) Gje meg handa min ven av Sondre Bratland kommer også med høy Kleenex-faktor. Men hvorfor slite i ukevis med sanger og taler når du kan få profesjonell hjelp til å gjøre sangen eller talen enda bedre? På nettet finner du mange som kan hjelpe deg.


Eller har dere brukt dem opp til brudevalsen og inngangsmusikk? Da står dere helt fritt til å velge sanger som underbygger stemningen dere ønsker under vielsen. Kanskje det passer dere bedre å lette stemningen med litt lun humor?


Eller velg sangen som gir alle gåsehud og en tåre i øyekroken. Her kan du se noen tilfeldige utdrag av noen sanger til bryllup. I et bryllup vil en morsom sang alltid være vellykket, men det forhindrer ikke at du også kan ha en del alvor i sangen.


Musikk til bryllupet er viktig. Hva med sang i vielsen, en trompetsolo som brudemarsj, et bra liveband eller en god DJ som skaper liv på dansegulvet? Trykk på et fylke nær bryllupslokalet og velg blant artistene som står oppført. Va i bryllup i går, og dær hadde brudeparet lage ett hefte med sanger.


Norske sanger til bryllup

Her finner du tre forskjellige kategorier. Det er velkomstsanger til konfirmasjon, bryllup og generelle sanger. De generelle sangene passer til alle typer fester. Dette er sanger som du ønsker gjestene velkommen til festen og festen kan begynne. Til velkomstsanger.


Mange ønsker også en personlig sang til sitt selskap. FINE SANGER TIL DITT BRYLLUP OG BRYLLUPSFEST! Seremoniene og den feiringen som følger med en inngåelse av ekteskap. Bryllupet består vanligvis av ektevigsel og en etterfølgende bryllupsfest.


Det er som regel sanger som er helt vanlige og som alle benytter. I tillegg kan det være at de ikke er kvalitetssjekket for skrivefeil og ikke minst rytme. Hvis sangen mangler ord eller ikke har rytme blir det ofte pinlig når sangen synges i selskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg