fredag 20. juli 2018

Sitronkake trines matblogg

Jeg elsker sitron, og bruker det så ofte jeg kan, både i salt og søt matlaging. En av favorittene er denne friske og dekorative formkaken, med smak av sitron, knasende valmuefrø - og toppet med en deilig sitronglasur. Da mafiaen var på lasagnemiddag sist helg ble det servert sitronterte til dessert. Smaker jo nesten som Fox, jo, sa min Fox-elskende yngstedatter, og alle var enige etter å ha smakt på herligheten. Denne iskaken er en kjær favoritt, og har vært med på de fleste store begivenheter hjemme hos oss de siste årene.


Sitronkake trines matblogg

Mener å huske at pakkene med frosne bær inneholder ca. Lemon curd eller sitronkrem som det kan kalles på norsk, er utrolig godt, gult og frisk å både se på – og ikke minst å smake på. Hvorfor ser du denne annonsen? Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg.


Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Kaken blir ekstra fin hvis du topper den med melisglasur med sitronsmak. Oppskriften passer til stor langpanne.


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG … Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter.


Dette er en utrolig frisk og god kake, med mye deilig sitronsmak. Her brukes det bare ekte smaker, ingen kunstige essenser. Det var vanlig kaffemat i gamle dager,. DE MEST POPULÆRE VEGETARMIDDAGENE Konfekteriet. Håndlaget sjokolade Ikke bare fugl og fisk - en matblogg.


Sitronkake minner meg om mor. Kakebunn: Sett ovnen på 1ºC. Riv skallet av sitronene og press ut saften. Romtemperer smøret og rør smør og sukker hvitt.


Tilsette ett egg om gangen og pisk godt mellom hvert egg. God søndag alle sammen! Håper dere har hatt en strålende helg. Selv har jeg hatt en travel helg med mye på agendaen. Jeg var i Arendal i går for å pynte cupcakes, veldig hyggelig å møte så mange bakeglade mennesker.


Ny kokebok, totaloppussing av den 10-årsjubilerende bloggen Trines matblogg , og to gruppereiser for matglade, er bare noe av det 53-åringen fra Lørenskog kan se tilbake på i året som gikk. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg