onsdag 25. juli 2018

Kan man ha mensen og være gravid

Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens.


Kan jeg bli gravid hvis jeg har sex bare noen dager etter mensen er ferdig?

Kan jeg være gravid selv om jeg ikke har fått mensen ? Han kom ikke inni meg, men mensen er dager. Jeg hadde mensen for ca dager siden - men den varte bare i 2-dager. SPØRSMÅL kan man være gravid selvom man får mensen ? SVAR: Hei Uteblitt mens kan være tegn på at du er gravid ja. Men det kan være andre forklaringer også på at du ikke har fått mensen , blant annet stress, reiser, slanking og overdrevet trening. Hvis egget ikke blir befruktet vil denne slimhinnen dø og bli støtt ut, og man får mensen.


Man kan altså ikke være gravid og ha mensen.

Da har ikke egget noe sted å feste seg og utvikle seg. Graviditetstegn oppstår som regel ca 4-uker etter at man har hatt ubeskyttet samleie, eller ca 2-uker etter at mensen ikke har kommet som den skal. Noen medisiner kan også påvirke mensen. Hvis man har hatt ubeskyttet samleie og mensen ikke kommer til vanlig ti må man teste om man kan være gravid. En graviditetstest er positiv tidligst uker etter ubeskyttet samleie.


Angående symptomer er det etter min egen erfaring lett å kjenne veldig mye npr man faktisk prøver, som kanskje har vært der i perioden mellom EL og mens tidligere, men som man ikke har reflektert over. Ang å ha mensen , men likevel være gravid. Dersom man går på p-piller mens man er gravid vil man som oftest få mensen som vanlig da det er en kunstig menstruasjon som kommer nettopp fordi man tar p-piller. Det er ikke så lett å vite.


Kommer ikke mensen tenker man ofte at graviditet kan være årsaken. Siden dere brukte kondom burde faren for graviditet være heller liten. Det kan imidlertid være en grunn til bekymring. I tilfeller, hvis du blør under graviditeten, bør du kontakte legen din umiddelbart. Til slutt husk at det er mange grunner til at en kvinne kan blø under graviditeten.


Hvis du har hatt en normal mnenstruasjon etter det ubeskyttede samleiet så er du nok ikke gravid. De første årene man har mensen er det normalt at denne er u.

Mensen er et tegn på at det ikke har skjedd en befruktning og at egget dermed går til grunne. Får man en vanlig mens betyr dette at man mest sansynlig ikke er gravid. Og jeg ble ferdig med menstruasjonen igår. Har aldri hatt så vondt i puppene før. De er hovne og ser litt større ut, melkekjertlene er blitt store, og de er vonde å ta på.


Du får ikke mensen , og lurer på om du kan være gravid. Syns jeg har hørt om dette. Hørte om ei nå, som er like gammel som meg. Hu hadde ikke oppdaget at hun var gravid før hun var nesten 7mnd på vei. Mensen hadde kommet som normalt, og ingen symptomer.


Personlig skjønner jeg ikke hvordan dette er mulig, og hva som gjør at enkelte opplever dette. Så et spørsmål til dere som har hatt mensen og vært gravide. Men det er ikke bare det faktum at det kan være litt småekkelt, det er faktisk noen risikoer man må være obs på om man skal ha sex under menstruasjon.


I tillegg til at man faktisk kan bli gravid , er man mer mottagelig for infeksjoner. Når man har mensen er livmorslimhinna mer sårbar og man har lettere for å få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg