tirsdag 10. juli 2018

God kyllingsuppe

Kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne er i tillegg kjapp å lage, og med masse god smak. Dette er en fantastisk god og enkel indiskinspirert kyllingsuppe. En av våre mest populære oppskrifter og et godt middagstips for både barn og voksne.


Alle kan lage kyllingsuppe , men det er ikke sikkert alle kan lage en skikkelig god kyllingsuppe.

En spiselig kyllingsuppe , men ikke spesielt minneverdig. Kan eg friste med en enkel, smakfull og skikkelig god kyllingsuppe ? Suppe er virkelig den perfekte vintermat, og ikkje minst den perfekte restemat. En fyldig og god kyllingsuppe med asiatiske smaker som kokos, sitrongress, lime og chili.


Måtte prøve meg på indisk kyllingsuppe i dag! Har også ved en tidligere anledning prøvd meg på tomatsuppa di – også helt fabelaktig god ! Heretter gjelder kun Trines mat logg!

Legg urtekvasten, pepperkorn og laurbærblad i gryten. Har du en urtepose,kan du også bruke den. Ta opp kyllinglårene fra gryten og sil kraften. Dessverre er det slik at nordmenn er mer opptatt av billig mat enn bra, god og ordentlig mat (og derav dyrere).


Jeg oppfordrer til å legge litt mer penger i mat, ikke spise så mye ferdigmat og nyt smakene i den hjemmelagde maten isteden. En suppe til hverdags og fest! Foto: trinesmatblogg. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Jordskokk er grønnsaken som minner om en blanding av ingefær og potet. Selv om den smaker litt søtt og nøtteaktig er den god i en kremete suppe. Denne suppen er tilsatt frø fra vaniljestang som gir en ekstra sødme og dybde.


Den er dessuten én av flere i suppeserien til Led oss inn i fristelse. Deilig kyllingsuppe oppskrift med kalorier, allergener og pris. Jeg for min del liker godt med smak, og krydrer det derfor litt ekstra.

Verdens beste kyllingsuppe som er enkel, sunn og fantastisk god ! Denne middagen dekker behovet for alle næringstoffene du trenger i en middag! En god varm suppe er derfor noe av det koseligste jeg kan tenke meg. Og gjerne med dempet belysning og masse stearinlys (og selvfølgelig mobilfri sone). Deilig kremet, god og fyldig smak av kylling og grønnsaker, toppet med ris og sprøstekt bacon.


Kok opp vann med buljong. Rør i creme freche og la suppa småputre i et par minutter til, før du legger oppi godsakene fra steikepanna. Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Raskt middagstips for deg som er på jakt etter en varmende, god og mager suppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg